Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk

De meeste mensen zijn na een paar jaar uitgekeken op hun interieur en toe aan iets nieuws. Die verandering gaat vaak gepaard met een nieuwe verfbeurt voor de muren van de woning. Het verven kunt u natuurlijk zelf doen, maar wanneer u een schilder inschakelt, zal het verschil altijd te zien zijn. Een schilder zorgt voor een strakke afwerking en een vlekkeloos schilderwerk. De schilders van HomeTeam staan het hele jaar voor u klaar, om uw woning van binnen én van buiten volledig te onderhouden.

Binnen- en buitenshuis

In en rondom het huis zijn er altijd nog een hoop klusjes die gedaan moeten worden, maar waar u misschien telkens niet aan toe komt. Het schilderen van de kozijnen, de voordeur of de woonkamer horen daar vaak ook bij. Het opnieuw schilderen van uw woning zorgt voor een frisse uitstraling en een nieuwe blik op uw woning. Wanneer u uw slaapkamer laat sauzen, kan dat al een groot verschil maken in het interieur. Voor al deze klussen bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Onze ervaren en gediplomeerde schilders staan voor u klaar voor elk schilderwerk binnen- en buitenshuis.

HomeTeam onderhoudt duizenden woningen en wooncomplexen per jaar. Vanwege ruime ervaring in het vak zijn onze gecertificeerde schilders in staat alle soorten schilderwerk te verrichten. Deze ervaring delen wij graag met u, zodat u er zeker van bent een bekwame schilder in te schakelen die de klus tot een goed einde kan brengen.

Schilderwerkzaamheden

U kunt bij HomeTeam terecht voor elke schilderklus in Midden en Noord Nederland.
Wilt u meer weten over de schilderwerkzaamheden die wij verrichten of een inschatting hebben van wat de schilderbeurt gaat kosten die u voor ogen heeft? Neem dan contact met ons op via 0900 – 67800 00. Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions