Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk

De meeste mensen zijn na een paar jaar uitgekeken op hun interieur en toe aan iets nieuws. Die verandering gaat vaak gepaard met een nieuwe verfbeurt voor de muren van de woning. Het verven kunt u natuurlijk zelf doen, maar wanneer u een schilder inschakelt, zal het verschil altijd te zien zijn. Een schilder zorgt voor een strakke afwerking en een vlekkeloos schilderwerk. De schilders van HomeTeam staan het hele jaar voor u klaar, om uw woning van binnen én van buiten volledig te onderhouden.

Binnen- en buitenshuis

In en rondom het huis zijn er altijd nog een hoop klusjes die gedaan moeten worden, maar waar u misschien telkens niet aan toe komt. Het schilderen van de kozijnen, de voordeur of de woonkamer horen daar vaak ook bij. Het opnieuw schilderen van uw woning zorgt voor een frisse uitstraling en een nieuwe blik op uw woning. Wanneer u uw slaapkamer laat sauzen, kan dat al een groot verschil maken in het interieur. Voor al deze klussen bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Onze ervaren en gediplomeerde schilders staan voor u klaar voor elk schilderwerk binnen- en buitenshuis.

HomeTeam onderhoudt duizenden woningen en wooncomplexen per jaar. Vanwege ruime ervaring in het vak zijn onze gecertificeerde schilders in staat alle soorten schilderwerk te verrichten. Deze ervaring delen wij graag met u, zodat u er zeker van bent een bekwame schilder in te schakelen die de klus tot een goed einde kan brengen.

Schilderwerkzaamheden

U kunt bij HomeTeam terecht voor elke schilderklus in Midden en Noord Nederland.
Wilt u meer weten over de schilderwerkzaamheden die wij verrichten of een inschatting hebben van wat de schilderbeurt gaat kosten die u voor ogen heeft? Neem dan contact met ons op via 0900 – 67800 00. Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions