Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een erkende schilder in Steenwijk inschakelen

Het uitvoeren van schilderwerkzaamheden in woningen en bedrijfspanden is een zeer nauwkeurige klus. Denk bijvoorbeeld allereerst aan het verwijderen van een bestaande verflaag, het afplakken van de stukken die niet geverfd mogen worden, het schuren, het aanbrengen van een grondlaag en tot slot het uiteindelijke verven zelf. Voor het uitvoeren van deze klussen kan de hulp van een erkende schilder in Steenwijk en omgeving wellicht gewenst zijn. Bij HomeTeam vindt u deze schilder in Steenwijk!

De schilders van HomeTeam hebben een ruime expertise in het uitvoeren van sterk uiteenlopende schilderklussen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van een kozijn voor ramen en deuren, het schilderen van de deuren zelf, het opnieuw verven van muren, het schilderen van uw tuinhuis, het beitsen van uw prieel, enzovoorts. Met welke schilderklussen kan onze schilder in Steenwijk u van dienst zijn?

Deuren, ramen en kozijnen verven

Het is sterk aan te raden om deuren, ramen en kozijnen tijdig te voorzien van een nieuwe laag verf. Zo voorkomt u onder meer dat een bestaande verflaag begint af te bladderen. Daardoor kunnen er rottende plekken in het hout van uw kozijn, raam of deur ontstaan . De verf biedt in dit geval niet langer bescherming voor het hout, waardoor het vocht hier rechtstreeks in kan trekken. Iets wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen!

Bij het verven van deuren, ramen en kozijnen in woningen en bedrijfspanden zal onze schilder in Steenwijk de bestaande laag eerst grondig voor u verwijderen. Zo voorkomen we dat deze laag nog zichtbaar zal zijn door de nieuwe laag heen of dat er oneffenheden in de verflaag ontstaan.

Schakel de hulp van een schilder in Steenwijk in

Wilt u ook verfwerkzaamheden in uw woning laten uitvoeren door een erkende schilder? Schakel de schilder in Steenwijk van HomeTeam in! Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions