Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een tuinhuis schilderen? Wij helpen u!

Wanneer u een tuinhuis in uw tuin heeft laten plaatsen, kan het na verloop van tijd noodzakelijk zijn om het tuinhuis te schilderen of te beitsen. Een tuinhuis is vaak gemaakt van hout, waarbij de bestaande verflaag door de jaren heen kan gaan afbladderen. Of de beitslaag verliest de bescherming. Hierdoor kunnen rottende plekken in het houtwerk van een tuinhuis ontstaan. Dit wilt u voorkomen, want rottende plekken zijn soms moeizaam te verhelpen.

Wilt u een tuinhuis schilderen of beitsen? Schakel een schilder van HomeTeam in! Een schilder van HomeTeam beschikt over een zeer ruime expertise in het verven en beitsen van tuinhuisjes, het schilderen van deuren en kozijnen, enzovoorts. Ook heeft hij de expertise bij houtrot en werkt hij nauw samen met een timmerman van HomeTeam om eventueel rottende delen te vervangen. Zo bent u met een schilder van HomeTeam verzekerd van een optimaal resultaat bij het schilderen of beitsenvan een tuinhuis.

Aspecten bij het schilderen van een tuinhuis

Een tuinhuis schilderen brengt verschillende aspecten met zich mee. Een eventueel bestaande verflaag wordt zo nodig nauwkeurig van het houtwerk verwijderd. Oneffenheden worden hersteld en door een zorgvuldige voorbereiding is de oude kleur van het tuinhuisje niet door denieuwe verflaag te zien . Na het schuren van het tuinhuisje zal het houtwerk in de meeste gevallen worden voorzien van een extra grondlaag, om het hout nog beter te beschermen en de verf beter te laten hechten. Tot slot zal een nieuwe verflaag op het houtwerk worden aangebracht. En wilt u uw tuinhuis laten beitsen in plaats van verven, kan de schilder u ook van dienst zijn. Indien gewenst adviseert hij u bij het bepalen van de kleur.

De hulp van een schilder inschakelen

Omdat een tuinhuis schilderen over het algemeen geen eenvoudige klus is, kan het aan te raden zijn om de hulp van een erkende schilder in te schakelen. Wanneer u op zoek bent naar een schilder met ervaring in het schilderen of beitsen van tuinhuisjes, bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions