Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een tuinhuis schilderen? Wij helpen u!

Wanneer u een tuinhuis in uw tuin heeft laten plaatsen, kan het na verloop van tijd noodzakelijk zijn om het tuinhuis te schilderen of te beitsen. Een tuinhuis is vaak gemaakt van hout, waarbij de bestaande verflaag door de jaren heen kan gaan afbladderen. Of de beitslaag verliest de bescherming. Hierdoor kunnen rottende plekken in het houtwerk van een tuinhuis ontstaan. Dit wilt u voorkomen, want rottende plekken zijn soms moeizaam te verhelpen.

Wilt u een tuinhuis schilderen of beitsen? Schakel een schilder van HomeTeam in! Een schilder van HomeTeam beschikt over een zeer ruime expertise in het verven en beitsen van tuinhuisjes, het schilderen van deuren en kozijnen, enzovoorts. Ook heeft hij de expertise bij houtrot en werkt hij nauw samen met een timmerman van HomeTeam om eventueel rottende delen te vervangen. Zo bent u met een schilder van HomeTeam verzekerd van een optimaal resultaat bij het schilderen of beitsenvan een tuinhuis.

Aspecten bij het schilderen van een tuinhuis

Een tuinhuis schilderen brengt verschillende aspecten met zich mee. Een eventueel bestaande verflaag wordt zo nodig nauwkeurig van het houtwerk verwijderd. Oneffenheden worden hersteld en door een zorgvuldige voorbereiding is de oude kleur van het tuinhuisje niet door denieuwe verflaag te zien . Na het schuren van het tuinhuisje zal het houtwerk in de meeste gevallen worden voorzien van een extra grondlaag, om het hout nog beter te beschermen en de verf beter te laten hechten. Tot slot zal een nieuwe verflaag op het houtwerk worden aangebracht. En wilt u uw tuinhuis laten beitsen in plaats van verven, kan de schilder u ook van dienst zijn. Indien gewenst adviseert hij u bij het bepalen van de kleur.

De hulp van een schilder inschakelen

Omdat een tuinhuis schilderen over het algemeen geen eenvoudige klus is, kan het aan te raden zijn om de hulp van een erkende schilder in te schakelen. Wanneer u op zoek bent naar een schilder met ervaring in het schilderen of beitsen van tuinhuisjes, bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions