Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis schilderen Hoogeveen

Een tuinhuisje wordt altijd van hout gemaakt. Vindt u de kleur van het materiaal niet mooi? Dan kunt u het hout schilderen. Heeft u geen zin of tijd om zelf met een kwast en een roller aan het werk te gaan, dan schakelt u een schilder van HomeTeam in om uw tuinhuisje voor u te schilderen. 
 

Een nieuwe laag verf: wanneer is het nodig?

Uw tuinhuisje staat buiten en dit betekent dat het materiaal van het huisje in contact komt met vocht door regen, sneeuw en ga zo maar door. Door het vocht kan de verf op het hout beschadigen. In dit geval is het nodig de oude laag verf te verwijderen en een nieuwe laag verf aan te brengen. 

Maar wanneer is het precies nodig om uw tuinhuisje opnieuw te laten verven? Wij raden u aan om dit te doen als de verf verkleurd is door de zon, als de verf afbladdert of als er scheuren of andere beschadigingen in de verf zitten. Ziet uw tuinhuisje er niet meer mooi uit door de oude verf, dan is het tijd om een schilder in te schakelen.

Een nieuw tuinhuisje laten verven

U kunt niet alleen uw bestaande tuinhuis laten verven, maar u kunt de HomeTeam schilders ook inschakelen voor het verven van uw nieuwe tuinhuisje. De schilder kijkt naar het materiaal van uw tuinhuisje, koopt de verf die voor deze materiaalsoort gebruikt moet worden en brengt deze verf vakkundig aan. 

HomeTeam: ook voor andere klussen in en rondom huis

Heeft u andere klussen in en rondom huis die u graag uit wil laten voeren door een HomeTeam professional? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen u ook helpen met al uw andere klussen in Hoogeveen en omgeving.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions