Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis schilderen Hoogeveen

Een tuinhuisje wordt altijd van hout gemaakt. Vindt u de kleur van het materiaal niet mooi? Dan kunt u het hout schilderen. Heeft u geen zin of tijd om zelf met een kwast en een roller aan het werk te gaan, dan schakelt u een schilder van HomeTeam in om uw tuinhuisje voor u te schilderen. 
 

Een nieuwe laag verf: wanneer is het nodig?

Uw tuinhuisje staat buiten en dit betekent dat het materiaal van het huisje in contact komt met vocht door regen, sneeuw en ga zo maar door. Door het vocht kan de verf op het hout beschadigen. In dit geval is het nodig de oude laag verf te verwijderen en een nieuwe laag verf aan te brengen. 

Maar wanneer is het precies nodig om uw tuinhuisje opnieuw te laten verven? Wij raden u aan om dit te doen als de verf verkleurd is door de zon, als de verf afbladdert of als er scheuren of andere beschadigingen in de verf zitten. Ziet uw tuinhuisje er niet meer mooi uit door de oude verf, dan is het tijd om een schilder in te schakelen.

Een nieuw tuinhuisje laten verven

U kunt niet alleen uw bestaande tuinhuis laten verven, maar u kunt de HomeTeam schilders ook inschakelen voor het verven van uw nieuwe tuinhuisje. De schilder kijkt naar het materiaal van uw tuinhuisje, koopt de verf die voor deze materiaalsoort gebruikt moet worden en brengt deze verf vakkundig aan. 

HomeTeam: ook voor andere klussen in en rondom huis

Heeft u andere klussen in en rondom huis die u graag uit wil laten voeren door een HomeTeam professional? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen u ook helpen met al uw andere klussen in Hoogeveen en omgeving.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions