Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis schilderen Meppel

U heeft enkele jaren geleden een tuinhuis laten plaatsen, maar nu ziet u dat de verf van het hout af begint te bladderen. U kunt uw tuinhuisje zelf opnieuw een laag verf geven, maar u kunt er ook voor kiezen om dit door een professionele schilder van HomeTeam te laten doen. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat het huisje goed geschilderd wordt, maar bespaart u bovendien veel tijd. 

Professionele schilders met lage tarieven

HomeTeam heeft een groot netwerk met professionele schilders, ook in Meppel en omgeving. Onze schilders helpen u graag uw tuinhuis weer te laten stralen door de oude verf op de juiste manier te verwijderen en een nieuwe laag verf aan te brengen. En heeft uw tuinhuisje meerdere lagen verf nodig? Dan zullen onze schilders ervoor zorgen dat het huisje goed behandeld wordt. 

Onze schilders werken niet alleen goed, maar ook goedkoop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze dienstverlening toegankelijk is voor iedereen en daarom vragen wij nooit hoge tarieven voor het schilderen van uw tuinhuisje. 

Nieuw tuinhuisje laten plaatsen? HomeTeam helpt u graag

Als uw tuinhuisje al vele jaren oud is en flink beschadigd is door de jaren heen, kunt u het huisje beter laten vervangen. Wij hebben niet alleen schilders in ons netwerk, maar ook timmermannen die een nieuw huisje voor u kunnen plaatsen. En wilt u dit huisje direct laten schilderen? Dan sturen wij een professionele schilder naar u toe, die ervoor zorgt dat het huisje in de tuin in de juiste kleur geschilderd wordt. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met een HomeTeam schilder of timmerman uit Meppel en omgeving? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions