Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis schilderen Meppel

U heeft enkele jaren geleden een tuinhuis laten plaatsen, maar nu ziet u dat de verf van het hout af begint te bladderen. U kunt uw tuinhuisje zelf opnieuw een laag verf geven, maar u kunt er ook voor kiezen om dit door een professionele schilder van HomeTeam te laten doen. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat het huisje goed geschilderd wordt, maar bespaart u bovendien veel tijd. 

Professionele schilders met lage tarieven

HomeTeam heeft een groot netwerk met professionele schilders, ook in Meppel en omgeving. Onze schilders helpen u graag uw tuinhuis weer te laten stralen door de oude verf op de juiste manier te verwijderen en een nieuwe laag verf aan te brengen. En heeft uw tuinhuisje meerdere lagen verf nodig? Dan zullen onze schilders ervoor zorgen dat het huisje goed behandeld wordt. 

Onze schilders werken niet alleen goed, maar ook goedkoop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze dienstverlening toegankelijk is voor iedereen en daarom vragen wij nooit hoge tarieven voor het schilderen van uw tuinhuisje. 

Nieuw tuinhuisje laten plaatsen? HomeTeam helpt u graag

Als uw tuinhuisje al vele jaren oud is en flink beschadigd is door de jaren heen, kunt u het huisje beter laten vervangen. Wij hebben niet alleen schilders in ons netwerk, maar ook timmermannen die een nieuw huisje voor u kunnen plaatsen. En wilt u dit huisje direct laten schilderen? Dan sturen wij een professionele schilder naar u toe, die ervoor zorgt dat het huisje in de tuin in de juiste kleur geschilderd wordt. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met een HomeTeam schilder of timmerman uit Meppel en omgeving? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions