Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis schilderen Steenwijk

U bent dolblij met het tuinhuisje in uw achtertuin, maar u wil het huisje eigenlijk nog wel laten schilderen. Omdat het verven van het tuinhuisje veel tijd kost, heeft u deze klus al weken of zelfs maanden uitgesteld. Heeft u nog steeds geen zin en/of tijd om het tuinhuisje zelf te verven? Schakel dan gewoon een schilder van HomeTeam in om dit voor u te doen. Onze schilders kunnen alle soorten tuinhuisjes verven. 

Een nieuw tuinhuis verven

Heeft u een nieuw tuinhuis laten plaatsen, dan komen onze schilders uit Steenwijk en omgeving dit huisje graag voor u schilderen. U geeft aan welke kleur het huisje moet worden en onze schilders kopen de juiste verf. Vervolgens gaan ze direct aan de slag, zodat u in een mum van tijd een prachtig geschilderd huisje in de tuin heeft.

Een bestaand tuinhuisje verven

Daarnaast kunnen onze schilders ook oudere tuinhuisjes verven, zelfs als hier al verf op zit. De oude verf wordt verwijderd, er wordt nieuwe verf gekocht en deze verf wordt snel en vakkundig aangebracht. Is de verf van uw tuinhuisje verkleurd of afgebladderd, dan komen de HomeTeam schilders graag bij u langs om het tuinhuisje opnieuw te verven.

Tuinhuisje plaatsen? Dat kunnen wij ook voor u doen 

Is uw tuinhuisje sterk verouderd, dan kunt u er ook voor kiezen in een nieuw huisje te investeren. Het plaatsen van uw nieuwe tuinhuisje kunnen onze experts ook voor u doen. Zelfs als u een huisje op maat wil laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. U huurt een HomeTeam timmerman in om een bouwtekening te maken en voor u het weet heeft u een uniek huisje in de tuin staan. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions