Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuinhuis schilderen Steenwijk

U bent dolblij met het tuinhuisje in uw achtertuin, maar u wil het huisje eigenlijk nog wel laten schilderen. Omdat het verven van het tuinhuisje veel tijd kost, heeft u deze klus al weken of zelfs maanden uitgesteld. Heeft u nog steeds geen zin en/of tijd om het tuinhuisje zelf te verven? Schakel dan gewoon een schilder van HomeTeam in om dit voor u te doen. Onze schilders kunnen alle soorten tuinhuisjes verven. 

Een nieuw tuinhuis verven

Heeft u een nieuw tuinhuis laten plaatsen, dan komen onze schilders uit Steenwijk en omgeving dit huisje graag voor u schilderen. U geeft aan welke kleur het huisje moet worden en onze schilders kopen de juiste verf. Vervolgens gaan ze direct aan de slag, zodat u in een mum van tijd een prachtig geschilderd huisje in de tuin heeft.

Een bestaand tuinhuisje verven

Daarnaast kunnen onze schilders ook oudere tuinhuisjes verven, zelfs als hier al verf op zit. De oude verf wordt verwijderd, er wordt nieuwe verf gekocht en deze verf wordt snel en vakkundig aangebracht. Is de verf van uw tuinhuisje verkleurd of afgebladderd, dan komen de HomeTeam schilders graag bij u langs om het tuinhuisje opnieuw te verven.

Tuinhuisje plaatsen? Dat kunnen wij ook voor u doen 

Is uw tuinhuisje sterk verouderd, dan kunt u er ook voor kiezen in een nieuw huisje te investeren. Het plaatsen van uw nieuwe tuinhuisje kunnen onze experts ook voor u doen. Zelfs als u een huisje op maat wil laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. U huurt een HomeTeam timmerman in om een bouwtekening te maken en voor u het weet heeft u een uniek huisje in de tuin staan. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions