Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen schilderwerk Hoogeveen

De professionele schilders van HomeTeam kunnen nieuw houtwerk voorzien van de eerste laag verf, maar kunnen houtwerk ook onderhouden of het schilderwerk herstellen. Heeft u uw kozijnen, deuren of schutting nog niet zo lang geleden laten schilderen, maar zit er nu al een beschadiging in het schilderwerk? Dan kan een van de HomeTeam schilders uit Hoogeveen dit voor u oplossen. 

HomeTeam: professioneel schilderwerkherstel van alle houtsoorten

De HomeTeam schilders uit Hoogeveen en omgeving zijn al jaren gespecialiseerd in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken. Zij kunnen niet alleen een nieuwe laag verf aanbrengen, maar kunnen een bestaande laag verf ook verbeteren. Zitten er bijvoorbeeld scheurtjes in de verf, begint de verf af te bladderen of zit de verf gewoon niet mooi op het hout, dan kunnen de HomeTeam schilders dit oplossen. Door een van onze schilders eenmalig langs te laten komen, kunt u al uw houtwerk weer laten stralen. 

Herstelwerkzaamheden of een nieuwe laag verf?

Soms is het herstellen van de verflaag op hout niet voldoende om het houtwerk weer te laten stralen. In dit geval is er een nieuwe laag verf nodig, die op de juiste manier over de oude verflaag wordt aangebracht. Ook dit kan een van de schilders van HomeTeam voor u doen. Zij zijn getraind in het aanbrengen van nieuwe verflagen, ook op bestaande lagen verf. Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. 

Twijfelt u of uw houtwerk enkel hersteld moet worden of echt een nieuwe laag verf nodig heeft? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze schilders in de buurt. Door de schilder naar het houtwerk te laten kijken, komt u er vanzelf achter of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden wel of niet voldoende is.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions