Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen schilderwerk Hoogeveen

De professionele schilders van HomeTeam kunnen nieuw houtwerk voorzien van de eerste laag verf, maar kunnen houtwerk ook onderhouden of het schilderwerk herstellen. Heeft u uw kozijnen, deuren of schutting nog niet zo lang geleden laten schilderen, maar zit er nu al een beschadiging in het schilderwerk? Dan kan een van de HomeTeam schilders uit Hoogeveen dit voor u oplossen. 

HomeTeam: professioneel schilderwerkherstel van alle houtsoorten

De HomeTeam schilders uit Hoogeveen en omgeving zijn al jaren gespecialiseerd in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken. Zij kunnen niet alleen een nieuwe laag verf aanbrengen, maar kunnen een bestaande laag verf ook verbeteren. Zitten er bijvoorbeeld scheurtjes in de verf, begint de verf af te bladderen of zit de verf gewoon niet mooi op het hout, dan kunnen de HomeTeam schilders dit oplossen. Door een van onze schilders eenmalig langs te laten komen, kunt u al uw houtwerk weer laten stralen. 

Herstelwerkzaamheden of een nieuwe laag verf?

Soms is het herstellen van de verflaag op hout niet voldoende om het houtwerk weer te laten stralen. In dit geval is er een nieuwe laag verf nodig, die op de juiste manier over de oude verflaag wordt aangebracht. Ook dit kan een van de schilders van HomeTeam voor u doen. Zij zijn getraind in het aanbrengen van nieuwe verflagen, ook op bestaande lagen verf. Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. 

Twijfelt u of uw houtwerk enkel hersteld moet worden of echt een nieuwe laag verf nodig heeft? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze schilders in de buurt. Door de schilder naar het houtwerk te laten kijken, komt u er vanzelf achter of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden wel of niet voldoende is.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions