Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen schilderwerk Meppel

De uitstraling van een pand wordt door diverse factoren bepaald. Denk hierbij aan de architectuur en het ontwerp van het pand, maar ook zeker aan het houtwerk en schilderwerk van het gebouw. Wilt u dat uw woning of bedrijfspand er netjes uit ziet en de juiste indruk achterlaat bij voorbijgangers, dan is het van belang om het houtwerk goed te laten onderhouden. De specialisten van HomeTeam kunnen dit voor een aantrekkelijke prijs voor u doen. 

Beschadigd hout- en schilderwerk optimaal herstellen

Het houtwerk van uw huis of bedrijfspand kan door diverse oorzaken beschadigd raken. Denk hierbij aan bepaalde weersomstandigheden, maar ook aan vandalisme of gewoon door slijtage. Door het houtwerk te laten herstellen, zorgt u ervoor dat uw huis of bedrijfspand er weer netjes uit ziet. En omdat het houtwerk hierdoor langer mee gaat, bespaart u op de lange termijn ook geld. Gaat het houtwerk langer mee, dan hoeft u het namelijk minder snel te vervangen. 

Onze specialisten kunnen uw houtwerk binnenshuis onderhouden, maar onderhouden ook het houtwerk aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. En wilt u al het geschilderde hout een flinke beurt geven? Dan is dit ook zeker mogelijk, want wij kunnen ook al het houtwerk voor u behandelen. 

HomeTeam: de beste specialisten uit Meppel en omgeving

HomeTeam heeft een netwerk opgebouwd met de beste bouwspecialisten uit Meppel en omgeving. Huurt u een van de HomeTeam specialisten in voor het onderhouden en/of repareren van uw houtwerk, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt.Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Ook als u in contact wil komen met een schilder bij u in de buurt, kunt u contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag aan een HomeTeam expert.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions