Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud schilderwerk

Schilderen is geen klusje dat u er zo maar even bij doet, tenminste wanneer u zeker wilt zijn van een goed resultaat. In dat geval kunt u er maar het best een professional bijhalen. Wat het onderhouden van schilderwerk betreft kan HomeTeam voor u een interessante partij zijn. Onze schilders hebben ruime ervaring in het schilderen van allerlei soorten oppervlakken in, op of bij uw woning. HomeTeam verzorgt al voor duizenden woningen en woningcomplexen de onderhoudsschilderwerkzaamheden, en dat tot volle tevredenheid van de klant.

Waarom HomeTeam?

Waarom u als eigenaar van een woning uw onderhoudsschilderwerkzaamheden zou laten verrichten door schilders van HomeTeam?Bijvoorbeeld vanwege de prijzen die wij rekenen. Of vanwege de excellente kwaliteit dat het schilderwerk van onze onderhoudsschilders heeft.

Ook voor grote klussen

Dankzij de franchiseformule van HomeTeam hebben wij de beschikking over voldoende mankracht om ook grote schilderopdrachten tot een goed einde te brengen. Wij maken gebruik van de diensten van een aantal bij ons aangesloten schilders die allemaal meerdere jaren ervaring hebben. Ook zijn ze vanzelfsprekend gecertificeerd. Onze basis is breed, dus ook woningcorporaties en vastgoedeigenaren met een zeer groot aantal woningen waarvan de verflaag moet worden onderhouden kunnen bij ons aankloppen voor een op maat gemaakte offerte.

Soorten schilderwerk

Door het grote aantal vakkundige schilders waarop we bij HomeTeam een beroep kunnen doen zijn we niet alleen in staat om veel (en grote) opdrachten uit te voeren, we zijn hierdoor ook bijzonder allround, van het schilderen van kozijnen of tot het schilderen van muren. In overleg met u sturen we de juiste schilder op de juiste onderhoudsopdracht af. Op die manier is vakmanschap van topkwaliteit altijd gegarandeerd.

 

 

Contact HomeTeam

Bent u geïnteresseerd in een offerte of wilt u in contact komen met HomeTeam om de onderhoudsmogelijkheden te bespreken kunt u ons via e-mail en telefoon bereiken. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions