Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud schilderwerk Hoogeveen

Heeft u uw houtwerk laten schilderen, dan bent u nog niet klaar. Om het houtwerk er goed uit te laten zien, moet het schilderwerk namelijk onderhouden worden. Dit betekent dat u eens in de zoveel tijd een professionele schilder in moet schakelen om een nieuw laagje verf aan te brengen. HomeTeam levert de beste schilders in Hoogeveen en omgeving, die u graag helpen uw houtwerk te laten stralen door onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. 

Het belang van goed onderhoud

Het regelmatig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij schilderwerk is erg belangrijk. Door goed onderhoud ziet het hout er namelijk niet alleen mooier uit, maar blijft het ook langer mooi. Onderhoudt u uw houtwerk niet vaak genoeg of helemaal nooit, dan moet u het sneller vervangen. Dit kost u uiteindelijk meer geld dan het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden doet, dus dit is zeker niet aan te raden. 

HomeTeam heeft diverse schilders in het netwerk die de onderhoudswerkzaamheden van alle soorten objecten en oppervlakken op zich kunnen nemen. U kunt een van onze schilders bijvoorbeeld bellen voor het onderhouden van uw geschilderde kozijnen, maar ook voor het onderhouden van uw geschilderde schutting, uw geschilderde dakkapel of uw geschilderde overkapping in de tuin. 

HomeTeam: ook voor andere klussen in huis en tuin

HomeTeam heeft niet alleen schilders in het bouwnetwerk, maar ook andere bouwspecialisten als stukadoors, timmermannen en ga zo maar door. Ook als u andere klussen heeft liggen, kunt u contact met ons opnemen. En wilt u meerdere klussen uitbesteden aan de professionals van HomeTeam? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij brengen u graag in contact met de beste bouwspecialisten in Hoogeveen en omgeving. 

Vragen over onze dienstverlening of over onze bouwspecialisten? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions