Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud schilderwerk Meppel

Hoe beter u uw schilderwerk onderhoudt, des te langer het er mooi uit blijft zien. U kunt de professionals van HomeTeam niet alleen inhuren voor het aanbrengen van de eerste laag verf, maar ook voor het onderhouden van verschillende soorten geschilderde oppervlakken. En omdat wij meerdere specialisten in Meppel en omgeving hebben zitten, is er altijd wel een schilder die snel bij u langs kan komen.  

Professioneel onderhoud door HomeTeam

De schilders uit het netwerk van HomeTeam zijn stuk voor stuk professioneel, ervaren en betrouwbaar. Huurt u een van deze specialisten in voor het onderhouden van uw geverfde kozijnen, schutting, dakkapel en ga zo maar door, dan weet u zeker dat dit op een professionele manier gebeurt. 

Ook kunt u onze specialisten altijd om onderhoudsadvies vragen. Twijfelt u bijvoorbeeld of een kozijn wel of niet al aan een onderhoudsbeurt toe is, dan kijken onze specialisten hier graag even naar. Is er inderdaad een nieuwe onderhoudsbeurt nodig, dan kan deze direct uitgevoerd worden. Is er nog geen onderhoudsbeurt nodig, maar wel in de nabije toekomst? Dan kan deze onderhoudsbeurt alvast ingepland worden.

HomeTeam: ook voor nieuw schilderwerk en reparaties

De specialisten van HomeTeam kunnen niet alleen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, maar ook nieuwe kozijnen, deuren, schuttingen, dakkapellen of andere objecten schilderen. Daar komt nog bij dat onze bouwexperts ook reparaties uit kunnen voeren. Is standaard onderhoud niet voldoende om uw kozijnen weer te laten stralen, dan kunnen ook de nodige reparaties uitgevoerd worden. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op of contacteer een van onze schilders direct. Wilt u direct een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt in Meppel of de omgeving van deze woonplaats? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze schilders..

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions