Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud schilderwerk Steenwijk

Om uw houten kozijnen, deuren, dakkapel, schutting en/of overkapping er zo lang mogelijk goed uit te laten zien, is onderhoud erg belangrijk. HomeTeam kan nieuw houtwerk niet alleen schilderen, maar bestaand schilderwerk ook onderhouden. Wij hebben diverse professionele schilders in ons netwerk in Steenwijk, die uw houtwerk op professionele wijze kunnen onderhouden.

Hoe vaak heeft houtwerk een onderhoudsbeurt nodig

Om uw huis er netjes uit te laten zien, moet u gemiddeld eens per vijf jaar investeren in onderhoud voor uw schilderwerk. Gaat het om houtwerk op het westen of zuiden, dan heeft het houtwerk vaak sneller een onderhoudsbeurt nodig. Dit houtwerk wordt namelijk meer blootgesteld aan de zon en dit betekent dat het houtwerk wat vaker onderhouden moet worden. 

Ziet uw houtwerk er wat verkleurd uit, is de verf afgebladderd of zitten er scheurtjes in de verf? Dan is het ook tijd om het houtwerk opnieuw te laten schilderen. Ook als de laatste schilderbeurt nog niet vijf jaar geleden uitgevoerd is, is het belangrijk om een nieuwe laag verf aan te laten brengen. HomeTeam brengt u graag in contact met een professionele schilder om dit voor een aantrekkelijke prijs te doen. 

Onderhoudswerkzaamheden: de specialisatie van HomeTeam 

Onze schilders zijn niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van nieuw houtwerk, maar ook in het onderhouden van houtwerk waar al een laag verf op zit. Laat u uw houtwerk door een van onze schilders onderhouden, dan weet u zeker dat het hout er goed uit ziet en er bovendien jaren goed uit blijft zien.

Wilt u meer weten over de onderhoudsdiensten die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wilt u in contact komen met een HomeTeam schilder uit Steenwijk, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions