Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud schilderwerk Steenwijk

Om uw houten kozijnen, deuren, dakkapel, schutting en/of overkapping er zo lang mogelijk goed uit te laten zien, is onderhoud erg belangrijk. HomeTeam kan nieuw houtwerk niet alleen schilderen, maar bestaand schilderwerk ook onderhouden. Wij hebben diverse professionele schilders in ons netwerk in Steenwijk, die uw houtwerk op professionele wijze kunnen onderhouden.

Hoe vaak heeft houtwerk een onderhoudsbeurt nodig

Om uw huis er netjes uit te laten zien, moet u gemiddeld eens per vijf jaar investeren in onderhoud voor uw schilderwerk. Gaat het om houtwerk op het westen of zuiden, dan heeft het houtwerk vaak sneller een onderhoudsbeurt nodig. Dit houtwerk wordt namelijk meer blootgesteld aan de zon en dit betekent dat het houtwerk wat vaker onderhouden moet worden. 

Ziet uw houtwerk er wat verkleurd uit, is de verf afgebladderd of zitten er scheurtjes in de verf? Dan is het ook tijd om het houtwerk opnieuw te laten schilderen. Ook als de laatste schilderbeurt nog niet vijf jaar geleden uitgevoerd is, is het belangrijk om een nieuwe laag verf aan te laten brengen. HomeTeam brengt u graag in contact met een professionele schilder om dit voor een aantrekkelijke prijs te doen. 

Onderhoudswerkzaamheden: de specialisatie van HomeTeam 

Onze schilders zijn niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van nieuw houtwerk, maar ook in het onderhouden van houtwerk waar al een laag verf op zit. Laat u uw houtwerk door een van onze schilders onderhouden, dan weet u zeker dat het hout er goed uit ziet en er bovendien jaren goed uit blijft zien.

Wilt u meer weten over de onderhoudsdiensten die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wilt u in contact komen met een HomeTeam schilder uit Steenwijk, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions