Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilder gezocht

U wilt graag uw huis van een nieuwe verflaag voorzien en tegelijkertijd wilt u geld besparen. Het gezegde goedkoop is duurkoop is hier meestal van toepassing. Een eigenhandige schilderbeurt resulteert nagenoeg altijd in het alsnog inhuren van vakspecialisten. Er wordt dan ook vaak op professioneel schilderwerk gezocht. De muren vertonen gebreken die u niet had gezien. Scheuren in de wand, minuscule gaten die gevuld moeten worden, oude verf die afbladdert: het kunnen tegenslagen zijn bij het verven van uw huis. Bespaar uzelf dit leed en kies direct voor de ervaren mensen van HomeTeam. Wij nemen u graag het schilderwerk uit handen, zodat u zich kunt richten op het plezierige van een renovatie: de rust.

Kwaliteitsgarantie bij HomeTeam

Heeft u de laatste tijd naar schilderwerk gezocht, dan bent u op de juiste site. Een schilder van HomeTeam is de persoon die u helpt bij het klaren van de klus. Naast de jarenlange ervaring van de vakspecialisten op het gebied van schilderwerk, hebben wij het juiste gereedschap om mee aan de slag te gaan. Kwasten en rollers zijn op de verfsoort afgestemd om het beste resultaat te garanderen. Onze schilders nemen uw specifieke wensen en eisen in acht bij het realiseren van uw opdracht. Bij HomeTeam streven wij naar een persoonlijke benadering waarin uw wensen verwezenlijkt worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Er wordt naar vakkundig schilderwerk gezocht en dat is niet zonder reden. Het proces begint bij een analyse van het de schilderen delen, waarna de juiste aanpak uitgestippeld wordt in samenspraak met de opdrachtgever. Het eindresultaat voldoet hiermee altijd aan uw eisen. Of het nu gaat om een garage, huis of een meubelstuk of een enkel kozijn of deur, wij ronden al uw opdrachten of projecten op een professionele en secure manier af. Neemcontact met ons op via 0900 – 678 00 00 om de mogelijkheden te bespreken of mail ons op info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions