Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilder Hoogeveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren schilder die uw schilderklus in Hoogeveen op kan pakken? Dan helpen wij u graag om deze schilder te vinden. In ons netwerk vindt u betrouwbare en ervaren bouwspecialisten, waaronder vele schilders die ook in uw omgeving werkzaam zijn. Wij brengen u in contact met de beste vakman in de buurt, zodat u uw schilderwerk project op hoog niveau uit kunt laten voeren. 

HomeTeam: voor verschillende soorten schilderwerk projecten

U kunt onze schilders raadplegen voor verschillende soorten projecten. Denk hierbij aan het schilderen van een ‘kaal’ oppervlak (zonder laag verf), maar ook aan het repareren van beschadigingen in het schilderwerk en het aanbrengen van een nieuwe laag verf op bestaand schilderwerk. En wilt u dat uw schilderwerk langer mooi blijft? Dan kunt u onze schilders ook raadplegen voor het onderhouden van het schilderwerk. In dit geval komt er regelmatig iemand langs om het schilderwerk te controleren en eventueel bepaalde delen te verbeteren. 

Daarnaast hebben wij niet alleen ervaren schilders in ons netwerk, maar ook vele andere bouwspecialisten. Ook als u een timmerman zoekt, iemand zoekt die een muurtje voor u kan metselen of een professional zoekt voor het plaatsen van een overkapping in de tuin, bent u bij ons aan het juiste adres. Van timmermannen tot allround klusjesmannen: wij hebben alle bouwspecialisten in ons netwerk. 

HomeTeam: alleen servicegerichte bouwspecialisten

Niet zomaar iedere bouwspecialist komt in het netwerk van HomeTeam terecht. Zo zijn al onze bouwexperts ervaren en betrouwbaar, maar ook zeker servicegericht. Huurt u een van onze schilders in, dan weet u zeker dat u een eerlijke, transparante en vriendelijke man op de stoep krijgt om uw schilderwerk aan te pakken. Vragen over onze schilders? Neem dan snel contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions