Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilder Meppel

Wilt u zeker weten dat uw schilderwerk op hoog niveau uitgevoerd wordt, dan gaat u niet zelf aan de slag met deze klus. U huurt een ervaren schilder in en u weet zeker dat het schilderwerk netjes opgeleverd wordt. HomeTeam heeft vele ervaren schilders in het netwerk, die u allemaal graag helpen met het schilderen van uw woning. 

HomeTeam: voor nieuw en oud schilderwerk

U kunt de bouwspecialisten van HomeTeam inhuren voor het verven van oppervlakken die nog niet eerder geschilderd zijn, maar ook voor het schilderen van oppervlakken die al een likje verf hebben gekregen in het verleden. Heeft u een nieuwe aanbouw laten plaatsen? Dan kunt u deze aanbouw laten schilderen door een van de vele schilders van HomeTeam. Zijn uw kozijnen echt toe aan een nieuwe laag verf? Dan kunnen onze bouwspecialisten dit ook voor u doen. Zelfs als de verf al flink afgebladderd is, helpen onze bouwspecialisten u graag om een nieuwe laag verf aan te brengen. 

Door onze schilders in te huren voor uw schilderwerk, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste weet u op deze manier zeker dat het schilderwerk op hoog niveau wordt opgeleverd. Daarnaast bespaart u veel tijd, aangezien u nu niet zelf hoeft te schilderen. Tot slot hanteren onze schilders lage tarieven, zodat u niet veel hoeft te investeren.

Bouwspecialisten voor alle klussen in Meppel

HomeTeam heeft vele schilders in het netwerk, maar wij kunnen u ook in contact brengen met andere bouwspecialisten. Denk hierbij aan metselaars, timmermannen en allround klusjesmannen die allerlei soorten werkzaamheden uit kunnen voeren. Ook als u een andere klus heeft liggen, kunt u bij ons terecht. 

Meer weten over de diensten van HomeTeam? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions