Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilder Meppel

Wilt u zeker weten dat uw schilderwerk op hoog niveau uitgevoerd wordt, dan gaat u niet zelf aan de slag met deze klus. U huurt een ervaren schilder in en u weet zeker dat het schilderwerk netjes opgeleverd wordt. HomeTeam heeft vele ervaren schilders in het netwerk, die u allemaal graag helpen met het schilderen van uw woning. 

HomeTeam: voor nieuw en oud schilderwerk

U kunt de bouwspecialisten van HomeTeam inhuren voor het verven van oppervlakken die nog niet eerder geschilderd zijn, maar ook voor het schilderen van oppervlakken die al een likje verf hebben gekregen in het verleden. Heeft u een nieuwe aanbouw laten plaatsen? Dan kunt u deze aanbouw laten schilderen door een van de vele schilders van HomeTeam. Zijn uw kozijnen echt toe aan een nieuwe laag verf? Dan kunnen onze bouwspecialisten dit ook voor u doen. Zelfs als de verf al flink afgebladderd is, helpen onze bouwspecialisten u graag om een nieuwe laag verf aan te brengen. 

Door onze schilders in te huren voor uw schilderwerk, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste weet u op deze manier zeker dat het schilderwerk op hoog niveau wordt opgeleverd. Daarnaast bespaart u veel tijd, aangezien u nu niet zelf hoeft te schilderen. Tot slot hanteren onze schilders lage tarieven, zodat u niet veel hoeft te investeren.

Bouwspecialisten voor alle klussen in Meppel

HomeTeam heeft vele schilders in het netwerk, maar wij kunnen u ook in contact brengen met andere bouwspecialisten. Denk hierbij aan metselaars, timmermannen en allround klusjesmannen die allerlei soorten werkzaamheden uit kunnen voeren. Ook als u een andere klus heeft liggen, kunt u bij ons terecht. 

Meer weten over de diensten van HomeTeam? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions