Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilder Steenwijk

Hebben uw kozijn een nieuwe laag verf nodig, wilt u een wand in huis van een vrolijk kleurtje voorzien of wilt u uw dakkapel laten schilderen? Dan kunt u een professionele schilder inhuren voor deze klus. HomeTeam heeft vele ervaren en betrouwbare schilders in het grote bouwnetwerk, waarvan een groot deel werkzaam is in Steenwijk en omgeving. 

Nieuw schilderwerk en schilderwerk onderhoud

U kunt onze schilders inhuren voor het schilderen van een ondergrond waar nog geen verf op zit, maar onze schilders kunnen u ook helpen met het onderhouden van uw schilderwerk. Is het alweer even geleden dat uw kozijnen voor het laatst geschilderd zijn en is de verf langzaam aan het afbladderen? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze bouwspecialisten. Kan uw dakkapel wel een nieuw laagje verf gebruiken? Dan helpen wij u ook graag. En wilt u het schilderwerk preventief laten onderhouden, zodat het schilderwerk langer mee gaat? Dan zijn er ook verschillende schilders in ons netwerk die deze klus voor u aan kunnen nemen. 

Woont u net buiten Steenwijk? Dan betekent dit zeker niet dat u op zoek moet naar een andere schilder. De meeste bouwspecialisten van HomeTeam hebben namelijk een groot werkgebied en komen niet alleen in deze woonplaats, maar ook in de omgeving. Ook als u buiten de stad woont, helpen wij u graag met uw schilderwerk klus. 

HomeTeam: ook voor andere klussen 

Wij hebben niet alleen schilders in onze database met bouwspecialisten, maar ook andere bouwspecialisten. Van metselaars tot timmermannen, stukadoors en zelfs allround timmermannen die van alles voor u kunnen doen: u komt ze allemaal tegen in ons grote netwerk bouwspecialisten. Vragen over onze schilders of over onze andere bouwspecialisten? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions