Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilders gevraagd

Na een eigenhandige schilderbeurt horen we het maar al te vaak: “Hadden we maar schilders gevraagd.” Het resultaat van het zelf oppakken van een kwast is vaak niet hetgeen u vooraf in gedachten had. Zeker als het gaat om lastige oppervlakken of aparte verfsoorten, wil het nog wel eens mislopen. Geen nood, want steeds vaker wordt er naar professioneel schilderwerk gezocht, en dat is uiteraard niet zonder reden. Een professionele schilder (niveau 2 en niveau 3) is dagelijks in de weer met kwasten, rollers en verf en beschikt over jarenlange ervaring. Die kennis en ervaring is leuk op papier, maar vooral het eindresultaat in de praktijk is altijd het grootste bewijs van de kunde van een verfspecialist. Dat er steeds meer schilders gevraagd worden, illustreert nog eens dat men vaak zeer tevreden terugkijkt op de werkzaamheden van een professionele schilder. Schakel dus snel een schilder van HomeTeam in voor uw schilderwerk.

Professionele schilder

Een moderne, professionele schilder beschikt niet alleen over jarenlange ervaring op dit gebied, maar gaat ook gepaard met verschillende hulpmiddelen en kennis van hedendaagse technieken om schilderwerk snel tot een succesvol einde te kunnen brengen. Dat bespaart u geld en vooral veel tijd en moeite. Of het nu gaat om een woning, schuur of garage, een professionele schilder heeft alles al eens voorbij zien komen. Van kozijnen tot vloeren en van plafonds tot muren, een hedendaagse schilder is op alles voorbereid. Daardoor worden er steeds meer professionele schilders gevraagd. Zo weet u immers zeker dat uw project succesvol zal worden afgerond.

Schilder van HomeTeam

Een schilder van HomeTeam bezit de benodigde ervaring en kennis om iedere klus te klaren. Bovendien zijn onze schilders dag en nacht in te schakelen en behandelen ze uw project op een persoonlijke manier. Uw specifieke eisen en wensen worden altijd in acht genomen, om zo het eindresultaat van uw dromen te realiseren.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions