Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schildersbedrijf in Meppel nodig? Bel ons!

Voor het uitvoeren van sterk uiteenlopende schilderwerkzaamheden bent u bij het schildersbedrijf in Meppel van HomeTeam aan het juiste adres. Onze schilders hebben een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van verfklussen, waarmee we u een optimaal eindresultaat garanderen. Het kan hierbij gaan om het verven van een deur of raam, het verven van plafonds, muren of bijvoorbeeld om het verven van een tuinhuis of veranda.

Het is om verschillende redenen van groot belang dat u dergelijke verfwerkzaamheden eens in de zoveel tijd laat uitvoeren. Verf kan namelijk af gaan bladderen, wat zorgt dat het houtwerk van een deur, kozijn of tuinhuis minder beschermd wordt.  Mochten er toch rottende plekken in houtwerk zijn ontstaan, pakt de schilder dat ook voor u aan en werkt hij zo nodig samen met een timmerman van HomeTeam.  

Verschillende soorten schilderwerkzaamheden

Een schildersbedrijf in Meppel kan u met verschillende schilderswerkzaamheden van dienst zijn. Bij het uitvoeren van deze klussen zullen de schilders van ons schildersbedrijf in Meppel zorgen voor een nauwkeurige voorbereiding. Zo voorkomt u dat er oneffenheden in de nieuwe verflaag ontstaan en dat een oude verflaag nog zichtbaar is na het aanbrengen van de nieuwe verflaag.

Het schildersbedrijf in Meppel brengt een grondlaag aan om het hout extra te beschermen en een nieuw verflaag goed te laten hechten. Tot slot kan de nieuwe verflaag op het hout worden aangebracht.

Schakel het schildersbedrijf in Meppel in

Wilt u het houtwerk in en rondom uw eigen woning van een nieuwe verflaag voorzien? Wilt u uw tuinhuis, carport of veranda beitsen? Schakel de hulp van een schildersbedrijf in Meppel in, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions