Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk buiten uw woning

Het is van erg groot belang dat u kozijnen, deuren en ramen aan de buitenzijde van uw woning op periodieke basis van een nieuwe verflaag voorziet. Enerzijds kan de bestaande verflaag na verloop van tijd afbladderen, anderzijds kunnen er rottende plekken in het houtwerk van uw kozijnen, ramen en deuren ontstaan doordat de verflaag niet langer een waterafstotende werking heeft. Reden genoeg om schilderswerk buiten regelmatig uit te (laten) voeren. Omdat het schilderwerk buiten extra aandacht nodig heeft door de verschillende weersinvloeden, kiezen veel particuliere woningbezitters voor het inschakelen van een erkende schilder.

HomeTeam biedt u deze erkende schilder! De schilders van HomeTeam hebben een ruime expertise in het uitvoeren van schilderwerk buiten. Deze ervaring gebruiken we graag om u een optimaal resultaat te bieden bij het schilderen van ramen, deuren en kozijnen. Overigens helpen we u niet alleen met schilderwerk buiten, ook binnen kunnen we uw kozijnen, deuren, muur of plafond voor u schilderen.

Schilderwerk buiten: een tuinhuis, veranda of overkapping verven

Naast het eerder beschreven schilderwerk, zoals het schilderen van ramen, deuren en kozijnen, kunnen we u tevens van dienst zijn bij het schilderen van een tuinhuisje, veranda of overkapping. Ook hierbij geldt dat het erg belangrijk is om dit houtwerk regelmatig van een nieuwe verflaag of beits te voorzien. Het kan erg namelijk erg lastig zijn om rottende plekken uit het hout van een veranda, overkapping of tuinhuis te krijgen. Mocht een deel van het houtwerk vervangen moeten worden, werkt de schilder samen met een timmerman zodat de volledige opdracht voor u kan worden verzorgd.

Het uitvoeren van schilderwerk buiten

Bij het uitvoeren van schilderwerk buiten uw woning, zorgen onze schilders voor een zorgvuldige voorbereiding.. Zo voorkomen we dat er oneffenheden ontstaan in de nieuwe verflaag of dat de oude kleur te zien blijft. Vervolgens zorgen we met het aanbrengen van een extra grondlaag voor meer bescherming van het hout en een betere hechting van de uiteindelijke verflaag. Zo wordt een fraai eindresultaat gegarandeerd!

offerte aanvragen neem contact met ons op

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

offerte aanvragen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions