Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk herstellen Steenwijk

Uw binnen- en/of buitenschilderwerk kan door de jaren heen beschadigd raken. Het binnenschilderwerk kan bijvoorbeeld barsten door vochtproblemen, terwijl het buitenschilderwerk kapot kan gaan door extreme weersomstandigheden. Wilt u dat uw woning er altijd netjes uit ziet? Dan laat u het binnen- of buitenschilderwerk herstellen door een van de HomeTeam specialisten

Schilderwerk herstellen: wanneer is het nodig?

Is uw binnen- of buitenschilderwerk aan een onderhoudsbeurt toe, dan ziet u dit snel genoeg. Het is namelijk nodig uw schilderwerk onder handen te laten nemen als:

  • Er scheuren in de verf zitten;
  • Er barsten in de verf zitten;
  • De kleur van de verf veranderd is (vervaging van kleur);
  • De verf er niet meer netjes uit ziet door een combinatie van bovenstaande factoren. 

Bij ernstige beschadigingen zijn herstelwerkzaamheden niet meer voldoende. In dit geval dient u de oude verflaag te laten verwijderen, om een nieuwe verflaag aan te laten brengen. HomeTeam kan dit ook voor u doen. Dit betekent dat u ons ook kunt bellen als u uw binnen- en/of buitenschilderwerk compleet wil laten vernieuwen.

HomeTeam: uw betrouwbare bouwpartner

HomeTeam is een bouwbedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het onderhouden van vastgoed, ook in Steenwijk en de omgeving van deze woonplaats. Of u nu een appartement heeft of een vrijstaande woning bezit: wij kunnen uw pand optimaal onderhouden. Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. 

Wilt u een offerte aanvragen voor het onderhouden van uw binnen- en buitenschilderwerk? Dan kunt u dit gemakkelijk en snel op onze website doen. Gaat u akkoord met de offerte, dan gaat de HomeTeam specialist snel aan de slag om uw geschilderde oppervlakken op professionele wijze te onderhouden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions