Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk Hoogeveen

Schilderen kost niet alleen veel tijd, maar moet bovendien op de juiste manier gedaan worden. Op deze manier ziet het schilderwerk er niet alleen mooier uit, maar gaat het bovendien langer mee. Wilt u zeker weten dat uw te schilderen oppervlakken een goede laag verf krijgen? Dan kunt u hier een professionele schilder voor inschakelen. U bespaart niet alleen tijd door de schilderklus uit te besteden, maar profiteert bovendien van het beste resultaat. HomeTeam heeft diverse schilders die uw klus in Hoogeveen en omgeving graag oppakken. 

HomeTeam: voor particulieren en bedrijven

HomeTeam helpt particulieren door hen te koppelen aan een schilder in de buurt, maar kan ook bedrijven van dienst zijn. Ook als u uw bedrijfspand wil laten schilderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken een schilder in ons netwerk die in uw regio werkt en die u graag helpt met het schilderwerk in uw bedrijfspand. 

U kunt onze schilders raadplegen voor het schilderen van nieuwe oppervlakken zonder laagje verf, maar ook voor het overschilderen van een eerder geschilderd oppervlak. Van muren tot kozijnen, dakkapellen en schuurtjes: u kunt alles door onze schilders onder handen laten nemen. 

Andere HomeTeam klussen en projecten

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk bouwspecialisten opgebouwd. Niet alleen met ervaren schilders, maar ook met andere bouwexperts. Denk hierbij aan stukadoors, timmermannen en allround bouwexperts, die bijna alle soorten klussen voor u op kunnen pakken. Gaat u verbouwen en zoekt u een betrouwbaar team van ervaren bouwspecialisten? Dan kunnen wij dit team voor u samenstellen. 

Wilt u meer weten over onze bouwspecialisten en wat zij voor u kunnen betekenen? Dan neemt u contact met ons op. Wij helpen u door uw vragen te beantwoorden en eventueel direct een afspraak vast te leggen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions