Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk Meppel

U kunt zelf aan de slag gaan met verf, een kwast en een roller, maar u kunt hier ook een professionele schilder voor inhuren. HomeTeam heeft vele ervaren schilders in de database, die stuk voor stuk graag helpen met het schilderen van uw woning. U bespaart tijd, weet zeker dat er goed geschilderd wordt en hoeft hier niet eens veel geld in te investeren. De HomeTeam schilders werken namelijk altijd goed, maar wel voor scherpe tarieven. 

Nieuw schilderwerk

U kunt onze schilders onder andere inhuren voor het aanbrengen van een nieuwe laag verf op een nu nog kale ondergrond. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe kozijnen gekocht en wilt u deze kozijnen laten schilderen, dan kunnen onze schilders u hierbij helpen. Heeft u een nieuwe aanbouw laten plaatsen en moeten de wanden van deze nieuwe aanbouw nog geschilderd worden? Dan kunnen onze schilders dit ook voor u doen. 

Het onderhoud van geschilderde oppervlakken

De schilders van HomeTeam helpen u ook met het onderhouden van eerder geschilderde oppervlakken. Het geschilderde oppervlak wordt gecontroleerd en indien nodig wordt er een nieuwe laag verf aangebracht. Door uw geschilderde oppervlakken regelmatig te laten controleren, gaat het schilderwerk veel langer mee. Dit betekent dat uw huis er altijd goed uit ziet, zonder dat u veel geld moet investeren in verbeteringen aan uw woning. 

Meer weten?

Overigens kunt u HomeTeam ook benaderen voor andere bouwklussen. In ons netwerk vindt u namelijk niet alleen schilders, maar ook andere bouwspecialisten. Denk hierbij aan timmermannen, stukadoors, klusjesmannen en bouwspecialisten die allerlei soorten bouwwerkzaamheden op zich kunnen nemen. Heeft u vragen over HomeTeam? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met een van onze schilders in Meppel en de omgeving van deze woonplaats? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions