Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk Meppel

U kunt zelf aan de slag gaan met verf, een kwast en een roller, maar u kunt hier ook een professionele schilder voor inhuren. HomeTeam heeft vele ervaren schilders in de database, die stuk voor stuk graag helpen met het schilderen van uw woning. U bespaart tijd, weet zeker dat er goed geschilderd wordt en hoeft hier niet eens veel geld in te investeren. De HomeTeam schilders werken namelijk altijd goed, maar wel voor scherpe tarieven. 

Nieuw schilderwerk

U kunt onze schilders onder andere inhuren voor het aanbrengen van een nieuwe laag verf op een nu nog kale ondergrond. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe kozijnen gekocht en wilt u deze kozijnen laten schilderen, dan kunnen onze schilders u hierbij helpen. Heeft u een nieuwe aanbouw laten plaatsen en moeten de wanden van deze nieuwe aanbouw nog geschilderd worden? Dan kunnen onze schilders dit ook voor u doen. 

Het onderhoud van geschilderde oppervlakken

De schilders van HomeTeam helpen u ook met het onderhouden van eerder geschilderde oppervlakken. Het geschilderde oppervlak wordt gecontroleerd en indien nodig wordt er een nieuwe laag verf aangebracht. Door uw geschilderde oppervlakken regelmatig te laten controleren, gaat het schilderwerk veel langer mee. Dit betekent dat uw huis er altijd goed uit ziet, zonder dat u veel geld moet investeren in verbeteringen aan uw woning. 

Meer weten?

Overigens kunt u HomeTeam ook benaderen voor andere bouwklussen. In ons netwerk vindt u namelijk niet alleen schilders, maar ook andere bouwspecialisten. Denk hierbij aan timmermannen, stukadoors, klusjesmannen en bouwspecialisten die allerlei soorten bouwwerkzaamheden op zich kunnen nemen. Heeft u vragen over HomeTeam? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met een van onze schilders in Meppel en de omgeving van deze woonplaats? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions