Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Schilderwerk Steenwijk

Om schilderwerk lang mee te laten gaan, moet het te schilderen oppervlak op de juiste manier behandeld worden. Dit betekent niet alleen dat er nauwkeurig gewerkt moet worden, maar ook dat het oppervlak op de juiste manier voor- en na behandeld moet worden. Schakelt u een van de schilders van HomeTeam in voor het schilderen van uw oppervlakken, dan weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. U profiteert van het beste eindresultaat: schilderwerk dat vele jaren mee gaat.

HomeTeam: de beste schilders in Steenwijk en omgeving

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren schilders. Veel van de schilders in ons netwerk zijn actief in Steenwijk en omgeving, waar ze u kunnen helpen door uw schilderklus op te pakken. 

Door enkel de beste schilders in de omgeving in ons netwerk toe te laten, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Daar komt nog bij dat wij enkel schilders in ons netwerk hebben die servicegericht zijn. Dit betekent dat ze niet alleen goed en snel kunnen werken, maar ook goed communiceren en altijd rekening houden met de wensen van de klant. Pas als u tevreden bent met het eindresultaat van uw schilderklus, gaat onze schilder naar huis. 

De andere bouwspecialisten van HomeTeam

Naast vele ervaren schilders hebben wij ook enkele andere bouwspecialisten in ons netwerk. Hierbij kunt u denken aan timmermannen, stukadoors en allround klusjesmannen. Afhankelijk van de klus die u uit wil laten voeren, kiest u zelf een bouwspecialist die u kan helpen in uw regio. Heeft u hulp nodig met het vinden van een geschikte bouwspecialist voor uw klus? Neem dan contact met ons op, zodat wij u aan een van onze vele ervaren specialisten kunnen koppelen. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions