Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stukadoor

Wanneer er stuc- of pleisterwerk moet gebeuren, kunt u hiervoor misschien het beste een specialist inschakelen. Stucwerk is vaak lastig echt goed te krijgen. Wanneer u liever geen strepen of oneffenheden in het stucwerk heeft, dan is het inschakelen van een stukadoor geen overbodige luxe. Bij HomeTeam werken stukadoren met jarenlange ervaring in het vak, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Netjes gestukt

Een stukadoor is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds. Het stucwerk kan dienen als afwerking, maar ook als verfraaiing. Denk bijvoorbeeld aan versierde stucplafonds in oude herenhuizen. De afwerklaag bestaat uit pleister of specie van uiteenlopende samenstellingen. De stukadoor weet precies welk pleister het beste tot zijn recht komt op welke ondergrond. Op uw verzoek worden de muren en plafonds netjes gestukt. Het kan gaan om strak en glad stucwerk, maar ook sierstucwerk is voor de stukadoor van HomeTeam geen probleem.

Goed stucwerk is belangrijk omdat de laag pleister ook dient als beschermlaag. Met goed stucwerk is de kans op verweer kleiner. Daarom kunt u voor elke belangrijke stucwerkklus het beste een stukadoor inschakelen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Verzorging van woningen en panden

Niet alleen voor het inschakelen van een gediplomeerde stukadoor kunt u bij ons terecht. Ook voor allerlei andere klussen zoals behangen, vloerwerk, wandafwerking en andere werkzaamheden in en rondom het huis kunt u HomeTeam inschakelen. Bij ons werken alleen specialisten met de juiste diploma’s en jarenlange werkervaring in het vak. Op die manier kunt u de verzorging, afwerking en het onderhoud van uw woning zonder zorgen aan ons overlaten. Daarnaast zijn wij ook vaak werkzaam in openbare gebouwen zoals kantoren, complexen, instellingen en recreatiewoningen. Voor al uw particuliere en zakelijke klussen bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? HomeTeam is werkzaam in Midden en Noord Nederland. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0900 – 67800 00.

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions