Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stukadoor

Wanneer er stuc- of pleisterwerk moet gebeuren, kunt u hiervoor misschien het beste een specialist inschakelen. Stucwerk is vaak lastig echt goed te krijgen. Wanneer u liever geen strepen of oneffenheden in het stucwerk heeft, dan is het inschakelen van een stukadoor geen overbodige luxe. Bij HomeTeam werken stukadoren met jarenlange ervaring in het vak, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Netjes gestukt

Een stukadoor is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds. Het stucwerk kan dienen als afwerking, maar ook als verfraaiing. Denk bijvoorbeeld aan versierde stucplafonds in oude herenhuizen. De afwerklaag bestaat uit pleister of specie van uiteenlopende samenstellingen. De stukadoor weet precies welk pleister het beste tot zijn recht komt op welke ondergrond. Op uw verzoek worden de muren en plafonds netjes gestukt. Het kan gaan om strak en glad stucwerk, maar ook sierstucwerk is voor de stukadoor van HomeTeam geen probleem.

Goed stucwerk is belangrijk omdat de laag pleister ook dient als beschermlaag. Met goed stucwerk is de kans op verweer kleiner. Daarom kunt u voor elke belangrijke stucwerkklus het beste een stukadoor inschakelen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Verzorging van woningen en panden

Niet alleen voor het inschakelen van een gediplomeerde stukadoor kunt u bij ons terecht. Ook voor allerlei andere klussen zoals behangen, vloerwerk, wandafwerking en andere werkzaamheden in en rondom het huis kunt u HomeTeam inschakelen. Bij ons werken alleen specialisten met de juiste diploma’s en jarenlange werkervaring in het vak. Op die manier kunt u de verzorging, afwerking en het onderhoud van uw woning zonder zorgen aan ons overlaten. Daarnaast zijn wij ook vaak werkzaam in openbare gebouwen zoals kantoren, complexen, instellingen en recreatiewoningen. Voor al uw particuliere en zakelijke klussen bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? HomeTeam is werkzaam in Midden en Noord Nederland. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0900 – 67800 00.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions