Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Muur of plafond stucen

Is een muur toe aan een hoognodige opknapbeurt? Laat uw muur stucen. Stucwerk zorgt voor een mooie ondergrond, die u mooi kunt schilderen. Stucen is echter een lastige klus die vraagt om een professionele aanpak. Oneven muren, barsten in plafonds of een verkeerd gestucte muur zijn verleden tijd indien u kiest voor een specialist van HomeTeam. Wij staan klaar om uw gehele muur te stucen of kleine oneffenheden te laten verdwijnen. U bent namelijk een telefoontje of mail verwijderd van perfect gladde muren of plafond.

Stuclaag: eindafwerking of onderlaag

Een muur stucen is mogelijk voor diverse doeleinden: als eindafwerking of als onderlaag. Een stuclaag wordt aangebracht op beton, metselwerk of gipsplaten. Bij scheuren in uw deurpost en oneffenheden in muren of plafonds, is stucen als onderlaag voldoende. De stukadoor maakt een muur of plafond egaal. Wilt u een professional inhuren voor een bijzonder project voor de woonkamer, ook dan staat HomeTeam klaar voor u. Iedere klus is voor ons weggelegd, of het nu gaat om een gekleurde stuclaag of dat u pleisterwerk wilt in uw huis. De garantie die wij geven is een professioneel en verfijnd resultaat.

Waar en wanneer het u uitkomt

Een specialist zoeken die begrijpt wat u voor ogen heeft, is al een behoorlijke klus an sich. HomeTeam heeft hiervoor de ideale oplossing. De krachten van diverse vakspecialisten zijn namelijk gebundeld onder één dak. Al onze mensen hebben kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Zoekt u een professionele stukadoor? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via klantadvies, bereikbaar via telefoon: 0900-6780000 en via mail: info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions