Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Muur of plafond stucen

Is een muur toe aan een hoognodige opknapbeurt? Laat uw muur stucen. Stucwerk zorgt voor een mooie ondergrond, die u mooi kunt schilderen. Stucen is echter een lastige klus die vraagt om een professionele aanpak. Oneven muren, barsten in plafonds of een verkeerd gestucte muur zijn verleden tijd indien u kiest voor een specialist van HomeTeam. Wij staan klaar om uw gehele muur te stucen of kleine oneffenheden te laten verdwijnen. U bent namelijk een telefoontje of mail verwijderd van perfect gladde muren of plafond.

Stuclaag: eindafwerking of onderlaag

Een muur stucen is mogelijk voor diverse doeleinden: als eindafwerking of als onderlaag. Een stuclaag wordt aangebracht op beton, metselwerk of gipsplaten. Bij scheuren in uw deurpost en oneffenheden in muren of plafonds, is stucen als onderlaag voldoende. De stukadoor maakt een muur of plafond egaal. Wilt u een professional inhuren voor een bijzonder project voor de woonkamer, ook dan staat HomeTeam klaar voor u. Iedere klus is voor ons weggelegd, of het nu gaat om een gekleurde stuclaag of dat u pleisterwerk wilt in uw huis. De garantie die wij geven is een professioneel en verfijnd resultaat.

Waar en wanneer het u uitkomt

Een specialist zoeken die begrijpt wat u voor ogen heeft, is al een behoorlijke klus an sich. HomeTeam heeft hiervoor de ideale oplossing. De krachten van diverse vakspecialisten zijn namelijk gebundeld onder één dak. Al onze mensen hebben kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Zoekt u een professionele stukadoor? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via klantadvies, bereikbaar via telefoon: 0900-6780000 en via mail: info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions