Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stucwerk repareren

Als uw stucwerk loszit of als er barsten in uw gestucte muren of plafonds zitten, is dit erg vervelend. Als u thuiskomt of rustig op de bank zit, ziet u dit namelijk telkens weer. Stucwerk repareren is een klus die niet voor iedere thuisklusser is weggelegd. U dient de muur stofvrij te maken, de gaatjes of scheurtjes te vullen met het juiste materiaal en vervolgens de muur en overtollig materiaal van de muur af te schuren. Vooral dat laatste is lastig en als het niet goed gebeurt, komt er een lelijke plek op uw wand. U kunt er ook voor kiezen om uw muur opnieuw te schilderen, zodat de verf in de scheurtjes komt en als vulmiddel fungeert. Ook deze manier van stucwerk repareren levert niet altijd een even mooi resultaat op. Met HomeTeam bent u verzekerd van een professioneel en verfijnd resultaat bij stucwerk repareren of een muur stuken.

Specialisten voor stucwerk repareren

Als u als particulier op uw badkamer of toilet een muur opnieuw wilt laten stuken, dan beschikt HomeTeam over voldoende vakspecialisten voor stucklussen van alle formaten. De vakmensen zijn gecertificeerd, waardoor u zeker bent van kwaliteitswerk. Goed stucwerk maakt een muur jarenlang mooi. Echter kan stucwerk bij nieuwbouwwoningen en andere nieuwbouwpanden onverhoopt toch loslaten, doordat muren nog ‘werken’. De muren zetten uit, krimpen weer en hierdoor kunnen er barstjes en scheuren in stucwerk ontstaan. Woont u in een nieuwbouwwoning en wilt u die lelijke barsten bij deurposten, in hoeken en bij de plafonds laten herstellen? Schakel dan HomeTeam in.

HomeTeam: alles onder één dak

Wil u uw stucwerk repareren? Neem dan vrijblijvend contact op met HomeTeam via onze afdeling klantadvies. HomeTeam is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons dus ook midden in de nacht bereiken, mocht dat nodig zijn. Onze afdeling klantadvies is bereikbaar via e-mail: info@hometeam.nl en via telefoon: 0900-6780000. U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen. Wij geven u altijd binnen 24 uur een reactie!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions