Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stukadoor Meppel

Voor het afwerken van muren en plafonds kunt u de hulp van een stukadoor in Meppel van HomeTeam wellicht goed gebruiken. Onze stukadoors in Meppel hebben een ruime ervaring in verschillende vormen van stucwerk, waardoor zij u op een vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Kiest u voor standaard wit stucwerk, of geeft u de voorkeur aan stucwerk met een patroon of een bepaalde kleurtint? Buiten het feit dat onze vakman u helpt met het uitvoeren van het stucwerk in Meppel, kan de stukadoor u ook van een passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Door een goed beeld te ontwikkelen van de aangeboden mogelijkheden op het gebied van stucwerk, kunt u de beste en mooiste keuze voor uw woning maken! 

Een muur herstellen met stucwerk

Wanneer u momenteel al stucwerk op uw muren en plafonds heeft kan dit door de jaren heen steeds minder mooi geworden zijn. Denk aan kleine scheurtjes in het stucwerk, stucwerk wat van kleur veranderd is, enzovoorts. Ook kunnen muren zelf kleine scheurtjes bevatten. Onze stukadoor in Meppel helpt u graag bij het wegwerken van scheuren en oneffenheden in uw muren en plafonds, door gebruik te maken van een speciaal type stucwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om oneffenheden in muren en plafonds weg te laten werken? Onze stukadoor in Meppel geeft u graag advies! 

Verschillende vormen van stucwerk

Stucwerk komt in verschillende soorten voor. Naast het verschil in structuur, kunt u ervoor kiezen om het stucwerk te voorzien van een bepaalde kleurtint. Zeker in een kinderkamer kiest u wellicht niet snel voor een spierwitte kleur. Niet alleen staat stucwerk met een lichte kleurtint gezelliger, ook valt vuil op de muur minder snel op. Onze stukadoor in Meppel kan u meer vertellen over de verschillende opties die u heeft als u kiest voor stucwerk op muren en plafonds.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions