Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stukadoor Meppel

Voor het afwerken van muren en plafonds kunt u de hulp van een stukadoor in Meppel van HomeTeam wellicht goed gebruiken. Onze stukadoors in Meppel hebben een ruime ervaring in verschillende vormen van stucwerk, waardoor zij u op een vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Kiest u voor standaard wit stucwerk, of geeft u de voorkeur aan stucwerk met een patroon of een bepaalde kleurtint? Buiten het feit dat onze vakman u helpt met het uitvoeren van het stucwerk in Meppel, kan de stukadoor u ook van een passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Door een goed beeld te ontwikkelen van de aangeboden mogelijkheden op het gebied van stucwerk, kunt u de beste en mooiste keuze voor uw woning maken! 

Een muur herstellen met stucwerk

Wanneer u momenteel al stucwerk op uw muren en plafonds heeft kan dit door de jaren heen steeds minder mooi geworden zijn. Denk aan kleine scheurtjes in het stucwerk, stucwerk wat van kleur veranderd is, enzovoorts. Ook kunnen muren zelf kleine scheurtjes bevatten. Onze stukadoor in Meppel helpt u graag bij het wegwerken van scheuren en oneffenheden in uw muren en plafonds, door gebruik te maken van een speciaal type stucwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om oneffenheden in muren en plafonds weg te laten werken? Onze stukadoor in Meppel geeft u graag advies! 

Verschillende vormen van stucwerk

Stucwerk komt in verschillende soorten voor. Naast het verschil in structuur, kunt u ervoor kiezen om het stucwerk te voorzien van een bepaalde kleurtint. Zeker in een kinderkamer kiest u wellicht niet snel voor een spierwitte kleur. Niet alleen staat stucwerk met een lichte kleurtint gezelliger, ook valt vuil op de muur minder snel op. Onze stukadoor in Meppel kan u meer vertellen over de verschillende opties die u heeft als u kiest voor stucwerk op muren en plafonds.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions