Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stukadoor Steenwijk

Bent u onlangs begonnen aan de nieuwbouw of verbouw van uw woning? De kans is groot dat u uw wanden en plafonds op een nette manier af wil laten werken. Een stukadoor van HomeTeam kan u hierbij helpen! Onze stukadoor in Steenwijk heeft een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van de afwerking van muren en plafonds. Overigens helpt onze specialist u niet alleen op het gebied van het afwerken van muren en plafonds, de stukadoor in Steenwijk kan u namelijk ook helpen bij het wegwerken van oneffenheden en scheuren op bestaande muren en plafonds. Voor welke klus bent u momenteel op zoek naar een erkende stukadoor in Steenwijk? 

Muren en plafonds afwerken in Steenwijk

Veel mensen kiezen voor een lichte muur of plafond, waar een stukadoor u bij kan helpen. Onze stukadoor in Steenwijk kan uw muur van verschillende afwerkingen voorzien, zoals gebruikelijke wit stucwerk, stucwerk met een bepaald patroon of stucwerk in een licht kleurtje. Door de ervaring die onze specialist op het gebied van stucwerk heeft, kan de stukadoor in Steenwijk u niet alleen helpen bij het afwerken van uw muren en plafonds maar u ook van een passend advies voorzien. Welke kleur past bijvoorbeeld goed bij uw interieur? Welk type stucwerk is ideaal voor een kinderkamer? Enzovoorts. 

Oneffenheden en scheuren wegwerken

Door de jaren heen kan het stucwerk op uw muren en plafonds beschadigen of enigszins loslaten. Om dergelijke oneffenheden of scheuren in het stucwerk weg te werken, kan onze stukadoor in Steenwijk uw muren en plafonds van een nieuwe laag stucwerk voorzien. Soms zal worden aangeraden om alle muren en plafonds opnieuw te stuken, in andere gevallen is het voldoende om alleen de beschadigde muur aan te pakken. 

Tip: heeft u jongere kinderen? Door te kiezen stucwerk met een kleurtint wordt vuil minder snel zichtbaar.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions