Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Stukadoor Steenwijk

Bent u onlangs begonnen aan de nieuwbouw of verbouw van uw woning? De kans is groot dat u uw wanden en plafonds op een nette manier af wil laten werken. Een stukadoor van HomeTeam kan u hierbij helpen! Onze stukadoor in Steenwijk heeft een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van de afwerking van muren en plafonds. Overigens helpt onze specialist u niet alleen op het gebied van het afwerken van muren en plafonds, de stukadoor in Steenwijk kan u namelijk ook helpen bij het wegwerken van oneffenheden en scheuren op bestaande muren en plafonds. Voor welke klus bent u momenteel op zoek naar een erkende stukadoor in Steenwijk? 

Muren en plafonds afwerken in Steenwijk

Veel mensen kiezen voor een lichte muur of plafond, waar een stukadoor u bij kan helpen. Onze stukadoor in Steenwijk kan uw muur van verschillende afwerkingen voorzien, zoals gebruikelijke wit stucwerk, stucwerk met een bepaald patroon of stucwerk in een licht kleurtje. Door de ervaring die onze specialist op het gebied van stucwerk heeft, kan de stukadoor in Steenwijk u niet alleen helpen bij het afwerken van uw muren en plafonds maar u ook van een passend advies voorzien. Welke kleur past bijvoorbeeld goed bij uw interieur? Welk type stucwerk is ideaal voor een kinderkamer? Enzovoorts. 

Oneffenheden en scheuren wegwerken

Door de jaren heen kan het stucwerk op uw muren en plafonds beschadigen of enigszins loslaten. Om dergelijke oneffenheden of scheuren in het stucwerk weg te werken, kan onze stukadoor in Steenwijk uw muren en plafonds van een nieuwe laag stucwerk voorzien. Soms zal worden aangeraden om alle muren en plafonds opnieuw te stuken, in andere gevallen is het voldoende om alleen de beschadigde muur aan te pakken. 

Tip: heeft u jongere kinderen? Door te kiezen stucwerk met een kleurtint wordt vuil minder snel zichtbaar.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions