Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten Steenwijk

U heeft vele jaren plezier gehad van het tegelwerk in de keuken, de badkamer of het toilet, maar nu zijn de tegels toch echt aan vervanging toe. U kunt uw tegelwerk laten vervangen als er sprake is van flinke beschadiging, maar ook bij slijtage of als u simpelweg niet meer blij bent met uw tegelwerk. Wat de reden achter de vervanging ook is: HomeTeam stuurt graag een ervaren tegelzetter naar u toe om deze klus op vakkundig voor u uit te voeren.

Uw tegels laten zetten door een expert

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf het tegelwerk uit te voeren maar het bespaart u een hoop tijd als u het door een gespecialiseerde tegelzetter laat doen. Door zijn jarenlange ervaring werkt de tegelzetter snel en vakkundig. Hij heeft altijd voldoende van het juiste materiaal mee. Met een tegelzetter van HomeTeam bent u altijd verzekerd van een goed eindresultaat.

Nieuw tegelwerk: vele mogelijkheden

Iedereen heeft weer andere wensen, eisen en verwachtingen bij het plaatsen van nieuw tegelwerk. De een wil kleine mozaïektegels laten plaatsen, de ander kiest voor grote natuurstenen. Wij vinden het belangrijk om iedereen te kunnen helpen. Daarom gaan onze tegelzetters geen enkele uitdaging uit de weg. Ze betegelen wanden, maar ook vloeren. Ook werken ze met alle soorten tegelwerk: van kleine steentjes tot grote natuurtegels.

 

Waarom een HomeTeam tegelzetter?

HomeTeam werkt alleen met de beste tegelzetters uit Steenwijk en omgeving. Onze tegelzetters werken niet alleen snel, maar leveren bovendien uitstekend werk af. Huurt u een tegelzetter van HomeTeam in, dan weet u zeker dat uw nieuwe tegelwerk er geweldig uit ziet. Meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen over onze dienstverlening of over onze tegelzetters graag. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions