Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerwerk

Bij eigenlijk alle bouw- en renovatieprojecten krijgt u te maken met timmerwerken. Het is voor een mooi eindresultaat belangrijk dat dit zorgvuldig en met vakmanschap wordt gedaan. Niet iedereen kan dit echter, timmeren is een vak apart. Bij uw project is vanzelfsprekend alleen het beste goed genoeg. Kortom, u wilt de juiste specialist inschakelen voor uw timmerklus. HomeTeam is gespecialiseerd in de uitvoer van timmerwerken. Wij beschikken over ruim veertig timmermannen, zodat geen timmerwerk ons te groot is. Onze vakmensen staan klaar om uw project, groot of klein, netjes af te timmeren.

Onze timmermannen staan voor u klaar!

HomeTeam is een dynamisch bedrijf, dat voor elke klus in nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud de juiste specialisten in huis heeft. Zowel vakmensen in vast dienstverband als zelfstandige ondernemers die als franchisers bij HomeTeam zijn aangesloten, staan voor u klaar. Voor de uitvoering van al uw timmerwerken bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben elk hun eigen specialisme, zodat u te allen tijde kunt rekenen op een perfect eindresultaat. Ongemakkelijke zaken, zoals klemmende deuren of ramen, worden door hen verholpen. Ook bij een grotere verbouwing kunt u rekenen op een kwalitatieve dienstverlening. Met een echt timmermansoog gaan wij voor u aan de slag, zodat uw project tot in de puntjes wordt opgeleverd.

Neem contact op met HomeTeam

Heeft u te maken met een timmerklus, maar beschikt u zelf niet over de kennis, ervaring of simpelweg de tijd om dit goed te kunnen uitvoeren? Schakel dan een specialist van HomeTeam in! U bent dan verzekerd van kwaliteit en persoonlijke service, dit in combinatie met een scherpe prijs. Ook als de timmerwerken een onderdeel zijn van een groter project, bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat wij verschillende diensten onder één dak aanbieden, kiest u voor gemak. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions