Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Hulp nodig van een timmerman in Steenwijk? Bel ons!

Wanneer u op zoek bent naar een erkende timmerman in Steenwijk, dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. De timmermannen van HomeTeam hebben een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en rondom woningen en bedrijfspanden. Werkzaamheden die timmermannen in Steenwijk en omgeving bijvoorbeeld veel uitvoeren zijn: het verstevigen van de dakconstructie, het aanbrengen of vervangen van kozijnen voor ramen en deuren, het plaatsen van een keuken, zowel binnen als buiten, het plaatsen of herstellen van uw serre, enzovoorts. Het is belangrijk om dergelijke werkzaamheden op een correcte wijze uit te voeren om complicaties als lekkages te voorkomen.

HomeTeam: alles onder één dak!

HomeTeam biedt u tal van verschillende vakmannen onder één dak. Zo is het voor een timmerman in Steenwijk niet alleen mogelijk om een kozijn te plaatsen, maar kunnen we u bijvoorbeeld ook helpen met het stucen van uw muren of plafonds, het zetten van glas, het behangen van muren, het zetten van tegels, enzovoorts. Doordat u alles onder één dak heeft bent u bij bijvoorbeeld een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, schuur of garage niet langer van verschillende partijen afhankelijk.

Bij projecten waar meerdere partijen bij betrokken zijn, werken partijen in veel gevallen langs elkaar heen. Dit zorgt ervoor dat het project vertraging oploopt, of dat klussen niet op de juiste wijze worden uitgevoerd. Om dit te voorkomen biedt onze timmerman in Steenwijk alles onder één dak en kan hij het project voor u uit handen nemen. Gedeeltelijk of volledige regie, afgestemd op uw wensen en eisen!

Onderhoud aan uw woning

Naast de hulp bij een nieuw-, aan- of verbouw, helpt onze timmerman in Steenwijk u tevens graag bij het onderhouden van de woning. Hij werkt nauw samen met de schilders van HomeTeam voor het opnieuw verven van een kozijn of het vervangen van kitranden. Hij kandakbedekkingen controleren op slijtage en werkt nauw samen met de dakdekkers van HomeTeam. Ook voor de installateur kunt u bij onze timmerman in Steenwijk terecht. Hij zorgt dat de installateur uw CV-ketel naloopt op versleten onderdelen en deze indien u dit wenst kan inregelen voor uw jaarlijks CV-onderhoud, enzovoorts.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions