Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Hulp nodig van een timmerman in Steenwijk? Bel ons!

Wanneer u op zoek bent naar een erkende timmerman in Steenwijk, dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. De timmermannen van HomeTeam hebben een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en rondom woningen en bedrijfspanden. Werkzaamheden die timmermannen in Steenwijk en omgeving bijvoorbeeld veel uitvoeren zijn: het verstevigen van de dakconstructie, het aanbrengen of vervangen van kozijnen voor ramen en deuren, het plaatsen van een keuken, zowel binnen als buiten, het plaatsen of herstellen van uw serre, enzovoorts. Het is belangrijk om dergelijke werkzaamheden op een correcte wijze uit te voeren om complicaties als lekkages te voorkomen.

HomeTeam: alles onder één dak!

HomeTeam biedt u tal van verschillende vakmannen onder één dak. Zo is het voor een timmerman in Steenwijk niet alleen mogelijk om een kozijn te plaatsen, maar kunnen we u bijvoorbeeld ook helpen met het stucen van uw muren of plafonds, het zetten van glas, het behangen van muren, het zetten van tegels, enzovoorts. Doordat u alles onder één dak heeft bent u bij bijvoorbeeld een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, schuur of garage niet langer van verschillende partijen afhankelijk.

Bij projecten waar meerdere partijen bij betrokken zijn, werken partijen in veel gevallen langs elkaar heen. Dit zorgt ervoor dat het project vertraging oploopt, of dat klussen niet op de juiste wijze worden uitgevoerd. Om dit te voorkomen biedt onze timmerman in Steenwijk alles onder één dak en kan hij het project voor u uit handen nemen. Gedeeltelijk of volledige regie, afgestemd op uw wensen en eisen!

Onderhoud aan uw woning

Naast de hulp bij een nieuw-, aan- of verbouw, helpt onze timmerman in Steenwijk u tevens graag bij het onderhouden van de woning. Hij werkt nauw samen met de schilders van HomeTeam voor het opnieuw verven van een kozijn of het vervangen van kitranden. Hij kandakbedekkingen controleren op slijtage en werkt nauw samen met de dakdekkers van HomeTeam. Ook voor de installateur kunt u bij onze timmerman in Steenwijk terecht. Hij zorgt dat de installateur uw CV-ketel naloopt op versleten onderdelen en deze indien u dit wenst kan inregelen voor uw jaarlijks CV-onderhoud, enzovoorts.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions