Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Hulp van onze timmerman in Meppel

Bent u op zoek naar een erkende timmerman in Meppel of omgeving, die u kan helpen met verschillende klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand? HomeTeam biedt u de timmerman die u zoekt! Timmermannen van HomeTeam hebben een ruime expertise in sterk uiteenlopende werkzaamheden, zoals het onderhouden van een dak, het vervangen van houten kozijnen, het zo nodig afwerken van nieuw aangelegde water- en gasleidingen, installeren van een keuken, , enzovoorts.

Uiteenlopende werkzaamheden

De werkzaamheden van een timmerman in Meppel zijn erg wisselend: onze timmermannen bieden u hulp vanaf het leggen van het fundament van een woning of bedrijfspand tot aan het aanbrengen van het dak. Ook daarna kunt u op een timmerman blijven rekenen, voor bijvoorbeeld het onderhouden van verschillende elementen in uw woning. Denk hierbij aan het herstellen van de versleten kozijn in uw woning, het nalopen van hang- en sluitwerk, , het herstellen van houtwerk of plafond na bijvoorbeeld lekkages onder uw dak, enzovoorts.

Het is erg belangrijk om uw woning regelmatig door een timmerman uit Meppel te laten onderhouden, om te voorkomen dat u bijvoorbeeld te maken krijgt met rottende plekken in kozijnen, een deur die onder weersinvloeden klemt, , enzovoorts.

Alles onder één dak!

Een van de voordelen aan de service van HomeTeam is dat u alles voor de bouw en het onderhouden van uw woning onder één dak heeft. Wij bieden u de hulp van loodgieters, glaszetters, schilders en timmermannen. Zo bent u niet langer van verschillende partijen afhankelijk als u een woning wilt bouwen, een ver- of aanbouw uit wilt voeren in een bestaande woning, enzovoorts. Bij HomeTeam weet u op wie u kunt rekenen, als u een timmerman in Meppel inschakelt!

Met welke werkzaamheden kan onze timmerman in Meppel u van dienst zijn? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel in huis, wilt u de dakbedekking na laten kijken of heeft andere opdrachten of kleine klusjes voor onze timmerman? Wij helpen u graag.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions