Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Hulp van onze timmerman in Meppel

Bent u op zoek naar een erkende timmerman in Meppel of omgeving, die u kan helpen met verschillende klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand? HomeTeam biedt u de timmerman die u zoekt! Timmermannen van HomeTeam hebben een ruime expertise in sterk uiteenlopende werkzaamheden, zoals het onderhouden van een dak, het vervangen van houten kozijnen, het zo nodig afwerken van nieuw aangelegde water- en gasleidingen, installeren van een keuken, , enzovoorts.

Uiteenlopende werkzaamheden

De werkzaamheden van een timmerman in Meppel zijn erg wisselend: onze timmermannen bieden u hulp vanaf het leggen van het fundament van een woning of bedrijfspand tot aan het aanbrengen van het dak. Ook daarna kunt u op een timmerman blijven rekenen, voor bijvoorbeeld het onderhouden van verschillende elementen in uw woning. Denk hierbij aan het herstellen van de versleten kozijn in uw woning, het nalopen van hang- en sluitwerk, , het herstellen van houtwerk of plafond na bijvoorbeeld lekkages onder uw dak, enzovoorts.

Het is erg belangrijk om uw woning regelmatig door een timmerman uit Meppel te laten onderhouden, om te voorkomen dat u bijvoorbeeld te maken krijgt met rottende plekken in kozijnen, een deur die onder weersinvloeden klemt, , enzovoorts.

Alles onder één dak!

Een van de voordelen aan de service van HomeTeam is dat u alles voor de bouw en het onderhouden van uw woning onder één dak heeft. Wij bieden u de hulp van loodgieters, glaszetters, schilders en timmermannen. Zo bent u niet langer van verschillende partijen afhankelijk als u een woning wilt bouwen, een ver- of aanbouw uit wilt voeren in een bestaande woning, enzovoorts. Bij HomeTeam weet u op wie u kunt rekenen, als u een timmerman in Meppel inschakelt!

Met welke werkzaamheden kan onze timmerman in Meppel u van dienst zijn? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel in huis, wilt u de dakbedekking na laten kijken of heeft andere opdrachten of kleine klusjes voor onze timmerman? Wij helpen u graag.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions