Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerman gevraagd

Wanneer er een timmerman gevraagd wordt, is er vaak sprake van verbouw- of renovatiewerkzaamheden. Ook bij nieuwbouw-, uitbouw- en onderhoudsprojecten komt een 1e klas timmerman vaak van pas. Kleine klusjes denkt men vaak zelf aan te kunnen, maar dat valt altijd tegen. Het vergt namelijk heel wat kennis en ervaring om timmerwerk tot een goed einde te brengen. Voor het beste resultaat wordt dan ook steeds vaker een eersteklas timmerman gevraagd, om zeker te weten dat het project succesvol zal verlopen. Slim, want een professionele timmerman weet precies hoe en wat als het aankomt op timmerwerk. Ga dus voor kwaliteit en schakel een professionele timmerman in.

Uiteenlopende timmerklussen

Bij timmerwerk denkt iedereen aan iets anders. Dat komt vooral doordat een timmerman gevraagd wordt voor veel uiteenlopende projecten. Werkzaamheden aan huizen, complexen, flats, schuren en garages behoren tot de dagelijkse bezigheden van een professionele timmerman. Maar zelfs daarmee is niet alles gezegd, want ook kan het gaan om verbouwingen en reparaties, daken en gevels en kan een timmerman zowel buiten als binnen dienst doen. Dit is slechts een greep uit de bezigheden van een hedendaagse timmerman van niveau 2 en 3 en deze moderne specialist zal zich dan ook altijd blijven aanpassen aan de situatie. Iets waar u in ieder geval altijd zeker van kunt zijn, is dat de professionele timmerman iedere klus op de juiste manier zal aanpakken en afronden.

Timmerman van HomeTeam

Bij HomeTeam beschikken we over een groot aantal gespecialiseerde timmermannen, die over de benodigde diploma’s (niveau 2 en niveau 3) en ervaring beschikken om ieder project tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden of hulp bij een verbouwing, onze timmermannen staan altijd voor u klaar. Met een persoonlijke, maar professionele aanpak, voldoet het eindresultaat van onze timmermannen altijd aan uw wensen. Timmerwerk laat u voortaan dus over aan onze specialisten, zodat u tijd en moeite bespaart.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions