Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerman Meppel

Om een bouwproject met succes af te ronden, is bijna altijd de expertise van een timmerman vereist. Een timmerman is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten hout, bijvoorbeeld in de fundering van een woning, in de kozijnen en in de keuken. Heeft u een bouwproject op de planning staan en heeft u hier een ervaren timmerman voor nodig? Dan kunt u gebruik maken van een van de vele timmermannen van HomeTeam.

HomeTeam: voor uw verbouwing, uw aanbouw of uw nieuwbouw

De timmermannen die bij ons grote netwerk aangesloten zijn, hebben allemaal jaren ervaring in het vak. Door deze jarenlange ervaring kunnen ze ieder bouwproject tot een goed einde brengen, ook als het om grote uitdagingen gaat. U kunt gebruik maken van de expertise van een van onze timmermannen als u gaat verbouwen, maar ook als u een nieuwe woning gaat bouwen of een nieuw deel aan uw woning aan gaat bouwen. Van nieuwe kozijnen tot een compleet nieuwe fundering: onze timmermannen hebben er allemaal ervaring mee.

Ook kunt u gebruik maken van de dienstverlening van onze timmermannen als u bestaand timmerwerk wil verbeteren, vernieuwen of vervangen. Zijn de kozijnen van uw woning in Meppel bijvoorbeeld beschadigd door houtrot, dan helpen wij u graag om de kozijnen te verbeteren of eventueel te vervangen door nieuwe exemplaren.

Andere klussen in Meppel? Neem ook dan contact met ons op

Heeft u naast timmerwerkzaamheden ook nog andere klussen liggen, zoals het verbouwen of vervangen van sanitaire voorzieningen, diverse tegelwerkzaamheden of schilderwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op, want ook dit kunnen wij voor u regelen. Door ons grote aantal timmermannen in de omgeving van Meppel, kunt u altijd wel een timmerman in ons netwerk vinden die bij u in Meppel langs kan komen. HomeTeam is actief in Noord Nederland, dus ook als u een timmerman zoekt in Steenwijk en Hoogeveen bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions