Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerman Meppel

Om een bouwproject met succes af te ronden, is bijna altijd de expertise van een timmerman vereist. Een timmerman is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten hout, bijvoorbeeld in de fundering van een woning, in de kozijnen en in de keuken. Heeft u een bouwproject op de planning staan en heeft u hier een ervaren timmerman voor nodig? Dan kunt u gebruik maken van een van de vele timmermannen van HomeTeam.

HomeTeam: voor uw verbouwing, uw aanbouw of uw nieuwbouw

De timmermannen die bij ons grote netwerk aangesloten zijn, hebben allemaal jaren ervaring in het vak. Door deze jarenlange ervaring kunnen ze ieder bouwproject tot een goed einde brengen, ook als het om grote uitdagingen gaat. U kunt gebruik maken van de expertise van een van onze timmermannen als u gaat verbouwen, maar ook als u een nieuwe woning gaat bouwen of een nieuw deel aan uw woning aan gaat bouwen. Van nieuwe kozijnen tot een compleet nieuwe fundering: onze timmermannen hebben er allemaal ervaring mee.

Ook kunt u gebruik maken van de dienstverlening van onze timmermannen als u bestaand timmerwerk wil verbeteren, vernieuwen of vervangen. Zijn de kozijnen van uw woning in Meppel bijvoorbeeld beschadigd door houtrot, dan helpen wij u graag om de kozijnen te verbeteren of eventueel te vervangen door nieuwe exemplaren.

Andere klussen in Meppel? Neem ook dan contact met ons op

Heeft u naast timmerwerkzaamheden ook nog andere klussen liggen, zoals het verbouwen of vervangen van sanitaire voorzieningen, diverse tegelwerkzaamheden of schilderwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op, want ook dit kunnen wij voor u regelen. Door ons grote aantal timmermannen in de omgeving van Meppel, kunt u altijd wel een timmerman in ons netwerk vinden die bij u in Meppel langs kan komen. HomeTeam is actief in Noord Nederland, dus ook als u een timmerman zoekt in Steenwijk en Hoogeveen bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions