Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerwerk Meppel

Voor timmerwerk in Meppel en de omgeving hiervan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres! Bij ons vindt u een erkende en vakkundige timmerman, met een ruime expertise in uiteenlopende vormen van timmerwerk. Denk bijvoorbeeld aan timmerwerk bij de nieuw- en verbouw van woningen, bij het vervangen van deuren of ramen in huis, enzovoorts. Bij timmerwerk is het van erg groot belang dat dit op een correcte wijze voor u wordt uitgevoerd, om nare complicaties als een lekkage in een later stadium te voorkomen. U moet er immers niet aan denken dat uw ramen kort na de oplevering van het timmerwerk in Meppel beginnen te lekken! 

Verschillende vormen van timmerwerk in Meppel

Onze vakmensen voeren verschillende vormen van timmerwerk in Meppel uit. Bij de nieuw- en verbouw van woningen kunt u denken aan het timmeren van het raamwerk voor de woning, het plaatsen van kozijnen voor ramen en deuren, het bevestigen van houten panelen tegen de muren van woningen, enzovoorts. Het werk van een timmerman in Meppel is zeer divers, waardoor onze vakmensen u met vrijwel iedere vorm van timmerwerk in Meppel van dienst kunnen zijn. 

Niet alleen helpen wij u met timmerwerk in Meppel bij een nieuwbouw of verbouw van uw woning, ook helpen we u bij het onderhouden van het houtwerk. Denk bijvoorbeeld aan het houtwerk van uw dak, wat bij een lekkage hersteld moet worden. 

Een vakkundige timmerman van HomeTeam

Bij HomeTeam vindt u een geschikte timmerman voor het uitvoeren van timmerwerk in Meppel. De timmerman helpt u niet alleen bij het uitvoeren van het timmerwerk in uw woning, maar kan u tevens van dienst zijn met het geven van een passend advies over de haalbaarheid van uw ideeën. Wilt u bijvoorbeeld een garage aan uw woning laten maken? Of wilt u nieuwe ramen en deuren laten plaatsen in bestaande kozijnen? Wij maken een inschatting van de haalbaarheid.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions