Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerwerk Steenwijk

HomeTeam biedt u een timmerman voor het uitvoeren van verschillende soorten timmerwerk in Steenwijk en de omgeving daarvan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een timmerman voor het uitvoeren van timmerwerk bij een nieuwbouw of verbouw van uw woning? Onze timmermannen helpen u graag op weg! Met een ruime expertise kunnen onze timmermannen u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Zeker bij timmerwerk in woningen is het erg belangrijk dat timmerklussen op de juiste wijze voor u worden uitgevoerd. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na de oplevering van het timmerwerk in Steenwijk al te maken krijgt met vervelende complicaties. 

Onderhoud aan houtwerk uitvoeren

Naast het timmerwerk in Steenwijk wat wij uitvoeren bij de nieuwbouw of verbouw van woningen, kan een timmerman van HomeTeam u tevens helpen bij het onderhouden van het houtwerk in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het houtwerk onder uw dak, wat als gevolg van een lekkage ernstig aangetast kan zijn. Het is belangrijk dat rottende of schimmelende plekken in het houtwerk tijdig worden aangepakt, om verdere schade te voorkomen. Ook het onderhouden van kozijnen voor ramen en deuren valt onder deze vorm van timmerwerk in Steenwijk. 

Garage aan een woning laten maken

Wanneer u te weinig ruimte heeft, kan het aantrekkelijk zijn om een garage aan uw woning te laten maken. Niet alleen biedt een garage aan huis plek voor uw auto, het kan ook de plek zijn om uw gereedschap, tuinspullen en voorraad in op te bergen. Onze timmerman helpt u graag bij het bouwen van een nieuwe garage. Samen met u inventariseert de timmerman uw wensen, waarna gestart kan worden met het benodigde timmerwerk in Steenwijk. Denk hierbij aan het plaatsen van het geraamte voor de garage, het plaatsen van kozijnen voor ramen en deuren, enzovoorts. 

Met welke vorm van timmerwerk in Steenwijk kan onze timmerman u van dienst zijn? 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions