Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Timmerwerkzaamheden? Schakel een timmerman in Hoogeveen in!

Er zijn verschillende werkzaamheden in huis te bedenken, waarbij de hulp van een erkende timmerman in Hoogeveen en omgeving wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verstevigen van de dakconstructie, het plaatsen van een nieuwe (buiten)keuken in uw woning, het herstellen van houten kozijnen voor ramen en deuren in huis, enzovoorts. Een timmerman in Hoogeveen van HomeTeam heeft een ruime expertise in het uitvoeren van sterk uiteenlopende werkzaamheden en werkt samen met bijvoorbeeld een schilder om hersteld houtwerk te laten schilderen! Zo kan onze timmerman u van dienst zijn vanaf de bouw van uw woning, tot en met het moment dat u deze voor de woningverkoop nog iets wilt aanpakken.

Van het fundament tot het dak!

Wanneer u kiest voor een timmerman in Hoogeveen van HomeTeam, dan bent u ervan verzekerd dat wij u helpen vanaf het leggen van de fundering tot het plaatsen van het uiteindelijke dak. Tijdens de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunnen we u helpen met het aanleggen van de benodigde leidingen, het plaatsen van kozijnen en ramen, het installeren van radiatoren en bijvoorbeeld het stucen van uw muren en plafonds. Zo kunt u tijdens de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning blijven rekenen op een partij en bent u niet langer afhankelijk van verschillende partijen.

In veel gevallen loopt een nieuw-, aan- of verbouw vertraging op als er meerdere partijen betrokken zijn bij het project. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen en ook daarbij helpt HomeTeam u door het hele project, zowel groot als kleiner van omvang, van A-Z voor u te regelen!

Onderhoud laten uitvoeren in Hoogeveen

Naast projecten als de nieuw-, aan- of verbouw van woningen en bedrijfspanden, kan een timmerman in Hoogeveen u eveneens van dienst zijn met het uitvoeren van onderhoud. In dit geval kan dat gaan om het herstellen van kozijnen om rottende plekken te verwijderen, het repareren van een schuur of doorhangend dak, het controleren van de dakbedekking op scheurtjes en barstjes, enzovoorts. Het uitvoeren van onderhoud aan uw woning is erg belangrijk om bijvoorbeeld waterschade in huis te voorkomen en de waarde van uw woning te behouden of te vergroten. Voor wie in een andere regio woont, ook daar zijn onze vakmannen en kunnen wij u helpen met al uw bouw en verbouw activiteiten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions