Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden en vloeren

Wilt u gaan verbouwen, uitbreiden of is er zelfs sprake van de bouw van een heel nieuw huis? U kunt dan de experts van HomeTeam inschakelen om u op verschillende gebieden van advies te voorzien. Voor allerlei werkzaamheden in en rondom het huis hebben wij specialisten in dienst, die vanwege jarenlange ervaring in het vak precies weten wat er moet gebeuren. Bij HomeTeam kunt u vertrouwen op service, expertise en kwaliteit.

Wand- en vloerafwerking

Wanneer u gaat verbouwen of een aanbouw wilt plaatsen aan uw huis, is het natuurlijk belangrijk dat de binnenkant ook netjes wordt afgewerkt. HomeTeam verzorgt professionele wand- en vloerafwerking. Wij hebben stukadoors in dienst die gespecialiseerd zijn in het afwerken en straktrekken van wanden en plafonds in woningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorbereiden van de wanden van uw badkamer of toiletruimte of de wanden en plafonds van uw woonkamer. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt dat een nette afwerking behoeft? Ook dat is geen probleem. De specialisten van HomeTeam kijken samen met u naar de beste afwerking.

Ook voor de afwerking van vloeren kunt u bij ons terecht. Onze specialisten bieden oplossingen voor vochtproblemen in bergingen, kruipruimtes of garages, maar kunnen ook voor verfraaiing van uw woning zorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren, betonvloeren, siergrind en coatingvloeren. Daarnaast helpen wij u graag met het vinden van een vloer in de kleur die past bij uw smaak.

Complete werkzaamheden

Bij HomeTeam vindt u alle diensten die u nodig heeft onder één dak. Wij bieden u een complete dienst aan, die van vloer tot dak volledig aansluit bij wat u nodig heeft. Onze afdeling klantadvies staat 24 uur per dag voor u klaar om u van de benodigde informatie te voorzien. Ook als u behoefte heeft aan advies, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions