Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden en vloeren

Wilt u gaan verbouwen, uitbreiden of is er zelfs sprake van de bouw van een heel nieuw huis? U kunt dan de experts van HomeTeam inschakelen om u op verschillende gebieden van advies te voorzien. Voor allerlei werkzaamheden in en rondom het huis hebben wij specialisten in dienst, die vanwege jarenlange ervaring in het vak precies weten wat er moet gebeuren. Bij HomeTeam kunt u vertrouwen op service, expertise en kwaliteit.

Wand- en vloerafwerking

Wanneer u gaat verbouwen of een aanbouw wilt plaatsen aan uw huis, is het natuurlijk belangrijk dat de binnenkant ook netjes wordt afgewerkt. HomeTeam verzorgt professionele wand- en vloerafwerking. Wij hebben stukadoors in dienst die gespecialiseerd zijn in het afwerken en straktrekken van wanden en plafonds in woningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorbereiden van de wanden van uw badkamer of toiletruimte of de wanden en plafonds van uw woonkamer. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt dat een nette afwerking behoeft? Ook dat is geen probleem. De specialisten van HomeTeam kijken samen met u naar de beste afwerking.

Ook voor de afwerking van vloeren kunt u bij ons terecht. Onze specialisten bieden oplossingen voor vochtproblemen in bergingen, kruipruimtes of garages, maar kunnen ook voor verfraaiing van uw woning zorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren, betonvloeren, siergrind en coatingvloeren. Daarnaast helpen wij u graag met het vinden van een vloer in de kleur die past bij uw smaak.

Complete werkzaamheden

Bij HomeTeam vindt u alle diensten die u nodig heeft onder één dak. Wij bieden u een complete dienst aan, die van vloer tot dak volledig aansluit bij wat u nodig heeft. Onze afdeling klantadvies staat 24 uur per dag voor u klaar om u van de benodigde informatie te voorzien. Ook als u behoefte heeft aan advies, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions