Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Betonvloer afwerken

Gaat u verhuizen en zijn de wanden en vloeren van uw woning nog niet afgewerkt, maar ligt er zo’n onafgewerkte betonvloer in? Dan is er nog veel werk aan de winkel. Bij een betonvloer afwerken komt namelijk meer kijken dan gewoon vloerbedekking of tegels leggen. Vaak zijn betonvloeren nog ongelijk bij de oplevering van een woning of ander gebouw. Het egaliseren van een betonvloer is van groot belang. Voor u hier een vloer op plaatst, dient u eerst de betonvloer af te werken met bijvoorbeeld isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat geluid, maar ook warmte, geïsoleerd wordt en dat uw kamers niet hol klinken. De specialisten van HomeTeam kunnen betonvloeren van woningen, instellingen en andere gebouwen perfect voor u afwerken.

Betonvloer afwerken tot in de puntjes

HomeTeam zet een gespecialiseerd team in bij het afwerken van uw betonvloer, zodat de klus snel én goed gedaan wordt. Voor een betonvloer afwerken zijn namelijk meerdere vakmensen nodig. Bij HomeTeam bevinden deze specialisten zich onder één dak. U geeft slechts eenmaal aan wat uw wensen zijn en u bent gegarandeerd van een probleemloze, excellente afwerking van uw wanden en/of vloeren. Uw vloer en/of wanden krijgen de juiste isolatie en stopcontacten, vloerverwarmingsbuizen en ramen- en deurposten worden perfect afgewerkt.

HomeTeam voor vloeren en wanden

Wilt u de gietvloer van uw badkamer of een andere betonvloer afwerken? Dan zorgt HomeTeam ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment bij u hun vakwerk komen verrichten. U hoeft zelf niets te plannen en eerst uit te zoeken welke vakmensen u allemaal nodig heeft. De professionals voor de afwerking van uw wanden en vloeren zijn gecertificeerd en bouwkundig opgeleid. U wordt tevens voorzien van een compleet en professioneel advies voor een mooie en duurzame afwerking van uw wanden en vloeren. Dus, wilt u uw wanden, vloeren, kelder, kruipruimte, berging, balkon, gietvloer van uw badkamer of andere ruimte van uw woning of pand laten afwerken? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw klus in of rondom uw huis.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions