Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Betonvloer afwerken

Gaat u verhuizen en zijn de wanden en vloeren van uw woning nog niet afgewerkt, maar ligt er zo’n onafgewerkte betonvloer in? Dan is er nog veel werk aan de winkel. Bij een betonvloer afwerken komt namelijk meer kijken dan gewoon vloerbedekking of tegels leggen. Vaak zijn betonvloeren nog ongelijk bij de oplevering van een woning of ander gebouw. Het egaliseren van een betonvloer is van groot belang. Voor u hier een vloer op plaatst, dient u eerst de betonvloer af te werken met bijvoorbeeld isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat geluid, maar ook warmte, geïsoleerd wordt en dat uw kamers niet hol klinken. De specialisten van HomeTeam kunnen betonvloeren van woningen, instellingen en andere gebouwen perfect voor u afwerken.

Betonvloer afwerken tot in de puntjes

HomeTeam zet een gespecialiseerd team in bij het afwerken van uw betonvloer, zodat de klus snel én goed gedaan wordt. Voor een betonvloer afwerken zijn namelijk meerdere vakmensen nodig. Bij HomeTeam bevinden deze specialisten zich onder één dak. U geeft slechts eenmaal aan wat uw wensen zijn en u bent gegarandeerd van een probleemloze, excellente afwerking van uw wanden en/of vloeren. Uw vloer en/of wanden krijgen de juiste isolatie en stopcontacten, vloerverwarmingsbuizen en ramen- en deurposten worden perfect afgewerkt.

HomeTeam voor vloeren en wanden

Wilt u de gietvloer van uw badkamer of een andere betonvloer afwerken? Dan zorgt HomeTeam ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment bij u hun vakwerk komen verrichten. U hoeft zelf niets te plannen en eerst uit te zoeken welke vakmensen u allemaal nodig heeft. De professionals voor de afwerking van uw wanden en vloeren zijn gecertificeerd en bouwkundig opgeleid. U wordt tevens voorzien van een compleet en professioneel advies voor een mooie en duurzame afwerking van uw wanden en vloeren. Dus, wilt u uw wanden, vloeren, kelder, kruipruimte, berging, balkon, gietvloer van uw badkamer of andere ruimte van uw woning of pand laten afwerken? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw klus in of rondom uw huis.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions