Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Gietvloer badkamer

Wilt u uw badkamer verbouwen en een gietvloer in de badkamer aanbrengen, of heeft u een geheel nieuw huis gekocht waarbij u de vloer nog moet uitkiezen? HomeTeam helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Uw droombadkamer is binnen handbereik met onze ervaren klusploeg. HomeTeam bestaat uit gecertificeerde, bouwkundige en geschoolde professionals voor wie geen enkele klus te moeilijk is. Voor een gietvloer in uw woning, het voorbereiden van wanden of voor de afwerking van uw vloeren, de vakmannen hebben hier verstand van. Er is altijd een specialist in de buurt met de discipline die u nodig heeft.

Gietvloer voor de stoere badkamer

Het juiste tegelwerk kiezen voor de badkamer is een lastige opgave. Zwarte of grijze tegels, matte of juist glanzende? Indien u kiest om het tegelwerk op de vloeren te vervangen door een gietvloer in uw badkamer, geeft u de ruimte een stoere, robuuste uitstraling. Het enige dat wij willen weten, is welke kleur u heeft uitgekozen en wanneer het u schikt om de gietvloer voor u te realiseren. Het voordeel van een gietvloer is dat deze langer meegaat dan een betegelde ondergrond. Een ander pluspunt van een gietvloer is dat deze schokbestendig is. Valt er een keer iets zwaars op, dan hoeft u niet de vloer te slopen en opnieuw aan te leggen. Een gietvloer in uw badkamer voorzien wij tevens van de juiste isolatie .

Tot in de puntjes afgewerkt

U kunt de experts van HomeTeam inschakelen voor advies op maat op allerlei klusgebieden. Gaat u verhuizen, wilt u gaan verbouwen of een huis laten bouwen? Wij kunnen u een helpende hand bieden. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten hebben wij veel kennis in huis. U kunt vertrouwen op onze service, expertise en kwaliteit. HomeTeam neemt u graag werk uit handen, zodat u zich op andere zaken kunt richten. U geeft uw wensen aan en wij gaan aan de slag! Waar wacht u nog op? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel ons op 0900 - 67800 00.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions