Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloer afwerken Hoogeveen

Kan uw houten vloer wel een grote beurt gebruiken? Dan kunt u zelf aan de slag met schoonmaakmiddelen, een schuurmachine en lak, maar u kunt er ook voor kiezen een expert in te huren voor het afwerken van de houten vloerplanken. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar weet u zeker dat het eindresultaat geweldig zal zijn.

Schuren, lakken en schoonmaken

HomeTeam stuurt graag een expert naar u toe om uw houten vloerbedekking schoon te maken, te schuren, te lakken en vervolgens opnieuw te behandelen met de juiste schoonmaakmiddelen. Na het bezoek van een HomeTeam expert stralen uw houten vloerplanken als nooit tevoren. De vloerbedekking ziet er weer zo goed als nieuw uit en kan weer vele jaren mee.

En wilt u uw vloerbedekking een hele andere uitstraling geven? Dan kunnen wij u ook helpen. Onze expert kan uw vloerbedekking bijvoorbeeld ook in een andere kleur lakken, donkerder of lichter

Een nieuwe vloerbedekking laten leggen

Zijn uw houten vloerplanken echt aan vervanging toe? Dan kunt u ook contact opnemen met HomeTeam. Onze vloerexperts kunnen uw vloerplanken afwerken, maar ook vervangen als dit nodig is. U koopt nieuwe planken voor op de vloer en wij zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gelegd worden. Als uw houten vloerplanken ernstig beschadigd zijn of u geheel andere planken wil laten leggen, is het vervangen van de vloerbedekking de beste optie.

Een expert uit hoogeveen inhuren

Wilt u een vloerexpert bij u in de buurt inhuren, om uw vloerbedekking te laten behandelen of nieuwe vloerplanken te laten leggen? Neem dan contact met ons op, wij koppelen u graag aan een van onze vloerspecialisten. Meer weten over HomeTeam voor u gebruik maakt van onze dienstverlening? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions