Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloer afwerken Hoogeveen

Kan uw houten vloer wel een grote beurt gebruiken? Dan kunt u zelf aan de slag met schoonmaakmiddelen, een schuurmachine en lak, maar u kunt er ook voor kiezen een expert in te huren voor het afwerken van de houten vloerplanken. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar weet u zeker dat het eindresultaat geweldig zal zijn.

Schuren, lakken en schoonmaken

HomeTeam stuurt graag een expert naar u toe om uw houten vloerbedekking schoon te maken, te schuren, te lakken en vervolgens opnieuw te behandelen met de juiste schoonmaakmiddelen. Na het bezoek van een HomeTeam expert stralen uw houten vloerplanken als nooit tevoren. De vloerbedekking ziet er weer zo goed als nieuw uit en kan weer vele jaren mee.

En wilt u uw vloerbedekking een hele andere uitstraling geven? Dan kunnen wij u ook helpen. Onze expert kan uw vloerbedekking bijvoorbeeld ook in een andere kleur lakken, donkerder of lichter

Een nieuwe vloerbedekking laten leggen

Zijn uw houten vloerplanken echt aan vervanging toe? Dan kunt u ook contact opnemen met HomeTeam. Onze vloerexperts kunnen uw vloerplanken afwerken, maar ook vervangen als dit nodig is. U koopt nieuwe planken voor op de vloer en wij zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gelegd worden. Als uw houten vloerplanken ernstig beschadigd zijn of u geheel andere planken wil laten leggen, is het vervangen van de vloerbedekking de beste optie.

Een expert uit hoogeveen inhuren

Wilt u een vloerexpert bij u in de buurt inhuren, om uw vloerbedekking te laten behandelen of nieuwe vloerplanken te laten leggen? Neem dan contact met ons op, wij koppelen u graag aan een van onze vloerspecialisten. Meer weten over HomeTeam voor u gebruik maakt van onze dienstverlening? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions