Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloeren afwerken Meppel

Door de jaren heen kan uw houten vloer beschadigen. Niet alleen omdat u iedere dag over de planken heen loopt, maar ook omdat u wel eens iets knoeit, er wel eens een meubelstuk over de houten planken krast en er wellicht huisdieren met lange nagels over de vloerplanken lopen. Zijn de vloerplanken zo beschadigd, dat de vloerbedekking een negatieve invloed heeft op de uitstraling van uw interieur? Dan laat u uw vloerbedekking afwerken door een van de HomeTeam vloerexperts.

De vloer een grote beurt geven

Maakt u een afspraak met een van onze vloerexperts, dan kunt u uw houten vloerbedekking een grote beurt geven. De planken worden gereinigd, geschuurd en behandeld met het juiste schoonmaakmiddel of opnieuw in de juiste lak gezet. Voor u het weet, ziet uw vloerbedekking er weer zo goed als nieuw uit. Dit betekent dat de uitstraling van uw gehele interieur verandert, want uw houten vloerbedekking heeft zeker invloed op de uitstraling van uw interieur.

De vloerbedekking een andere uitstraling geven 

U kunt er ook voor kiezen uw houten vloerplanken een geheel andere uitstraling te geven. Dit doet u door de planken in een andere kleur te laten lakken. Dit kan een donkere kleur zijn, maar ook een extra lichte kleur. Twijfelt u een beetje over de nieuwe kleur van uw vloerbedekking? Dan kunnen onze experts u uiteraard advies geven over de juiste kleur voor uw houten vloerplanken. 

HomeTeam: ervaren en betrouwbaren professionals 

HomeTeam werkt enkel met ervaren en betrouwbare professionals, ook in Meppel en omgeving. Wilt u een van onze specialisten inhuren? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen u graag aan een expert bij u in de buurt. Ook als u vragen heeft over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions