Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloer afwerken Steenwijk

De vloer die u in uw woning heeft liggen, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Ziet de vloerbedekking er niet meer mooi uit, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling en de sfeer van uw woning. Gelukkig kunt u hier iets aan doen, namelijk uw vloerbedekking opnieuw laten afwerken. HomeTeam koppelt u graag aan een ervaren vloerspecialist die u hierbij kan helpen.

Waarom uw vloer laten behandelen?

Door uw vloerbedekking te laten behandelen, ziet deze er in een mum van tijd weer zo goed als niet uit. Dit betekent dat uw beschadigde en versleten vloerbedekking geen negatieve invloed meer heeft op de uitstraling van uw interieur. Uw gehele huis ziet er beter uit als u de vloerbedekking aan laat pakken.

Uw vloerbedekking een geheel nieuwe uitstraling geven

U kunt uw vloerbedekking ook laten afwerken om het geheel een hele andere uitstraling te geven. In dit geval laat u de planken niet alleen behandelen met schoonmaakmiddelen, maar laat u deze ook schuren en in een andere kleur lakken. Heeft u nu bijvoorbeeld een lichte vloerbedekking, dan kunt u deze donker maken of juist een nog lichtere kleur geven. Alles is mogelijk bij HomeTeam.

HomeTeam: alleen echte vloerexperts 

HomeTeam heeft alleen echte vloerexperts in het netwerk. Huurt u een van onze specialisten in om uw vloerbedekking in Steenwijk te komen behandelen, dan weet u zeker dat het eindresultaat mooi zal zijn. Ook betaalt u bij HomeTeam nooit te veel voor goede service: onze tarieven zijn altijd laag. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een van onze vloerexperts inhuurt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen eventueel direct een afspraak inplannen met een van onze vloerexperts.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions