Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloer afwerken Steenwijk

De vloer die u in uw woning heeft liggen, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Ziet de vloerbedekking er niet meer mooi uit, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling en de sfeer van uw woning. Gelukkig kunt u hier iets aan doen, namelijk uw vloerbedekking opnieuw laten afwerken. HomeTeam koppelt u graag aan een ervaren vloerspecialist die u hierbij kan helpen.

Waarom uw vloer laten behandelen?

Door uw vloerbedekking te laten behandelen, ziet deze er in een mum van tijd weer zo goed als niet uit. Dit betekent dat uw beschadigde en versleten vloerbedekking geen negatieve invloed meer heeft op de uitstraling van uw interieur. Uw gehele huis ziet er beter uit als u de vloerbedekking aan laat pakken.

Uw vloerbedekking een geheel nieuwe uitstraling geven

U kunt uw vloerbedekking ook laten afwerken om het geheel een hele andere uitstraling te geven. In dit geval laat u de planken niet alleen behandelen met schoonmaakmiddelen, maar laat u deze ook schuren en in een andere kleur lakken. Heeft u nu bijvoorbeeld een lichte vloerbedekking, dan kunt u deze donker maken of juist een nog lichtere kleur geven. Alles is mogelijk bij HomeTeam.

HomeTeam: alleen echte vloerexperts 

HomeTeam heeft alleen echte vloerexperts in het netwerk. Huurt u een van onze specialisten in om uw vloerbedekking in Steenwijk te komen behandelen, dan weet u zeker dat het eindresultaat mooi zal zijn. Ook betaalt u bij HomeTeam nooit te veel voor goede service: onze tarieven zijn altijd laag. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een van onze vloerexperts inhuurt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen eventueel direct een afspraak inplannen met een van onze vloerexperts.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions