Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloer leggen

Een vloer leggen, het is de basis van een woning, bedrijfsruimte of een openbare ruimte. Zodra de vloer ligt en een ruimte ingericht is, kunt u niet meer terug, tenzij u alles weer uit de ruimte haalt en de vloer openbreekt. Zelfs bij het leggen van een eenvoudige vloer, zoals een laminaatvloer, kunnen er dingen misgaan. Er kunnen bobbels in de vloer ontstaan, doordat er geen rekening gehouden is met de werking van het laminaat of afzonderlijke laminaatplanken kunnen beschadigen . Wilt u snel aan de slag met uw inrichting en wilt u dat de basis van een ruimte goed ligt? Schakel dan de professionals in van HomeTeam.

Vakkundig vloer leggen

HomeTeam kan vakkundig uw vloer leggen. Of u nu een laminaatvloer wilt laten leggen, een ruimte wilt laten betegelen of wilt laten voorzien van een tapijt-, parket- of stenen vloer. Wij adviseren u daarbij ook bij uw keuze voor isolatie onder de vloer en indien gewenst vloerverwarming. Service staat net zoals kwaliteit bij ons op nummer één.

Advies en offerteaanvraag

Wilt u een vloer laten leggen door vakkundige mensen of heeft u eventueel andere klussers nodig? Neem gerust contact op met klantadvies voor een vrijblijvende offerte of via het offerteformulier op de website. Onze medewerkers helpen u graag! U kunt met ons in contact komen via onze contactpagina.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions