Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Laminaatvloer laten leggen Steenwijk

U heeft een nieuwe vloer gekocht, maar u moet deze vloer nog wel leggen. Heeft u geen idee hoe u een laminaatvloer moet leggen of heeft u simpelweg geen zin en/of tijd om de vloer zelf te plaatsen? Dan huurt u een HomeTeam specialist in om de vloer snel, vakkundig en uiteraard nauwkeurig voor u te plaatsen. 

Oude vloer eruit, nieuwe vloer erin

Huurt u een HomeTeam specialist in om uw nieuwe laminaatvloer te plaatsen, dan wordt uiteraard eerst de oude vloer verwijderd. Vervolgens wordt de ondergrond van de oude vloer gecontroleerd: is deze geschikt voor uw nieuwe vloer? Is dit niet het geval, dan worden de nodige aanpassingen gedaan om de ondergrond geschikt te maken voor uw nieuwe vloer. Is de ondergrond wel goed, dan wordt de nieuwe vloer geplaatst. 

Na het plaatsen van de vloer, wordt de boel goed gecontroleerd. Zo wordt overal gecheckt of de vloer goed ligt, netjes aansluit op de muren en ga zo maar door. De spullen worden opgeruimd, de vloer wordt kort schoongemaakt en voor u het weet kunt u over uw nieuwe vloer lopen.

De voordelen van HomeTeam 

Laat u uw vloer plaatsen door een HomeTeam expert, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste hebben alle HomeTeam specialisten jaren ervaring in hun vak. Dit betekent dat u altijd de garantie heeft op een mooi eindresultaat. Daarnaast werken alle HomeTeam specialisten vakkundig én snel. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er dagen aan uw nieuwe vloer gewerkt wordt, want dit zal zeker niet het geval zijn. 

Ook werken de HomeTeam specialisten voor realistische tarieven. Meer weten over de tarieven die zij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze lage kosten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions