Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Laminaatvloer laten leggen Steenwijk

U heeft een nieuwe vloer gekocht, maar u moet deze vloer nog wel leggen. Heeft u geen idee hoe u een laminaatvloer moet leggen of heeft u simpelweg geen zin en/of tijd om de vloer zelf te plaatsen? Dan huurt u een HomeTeam specialist in om de vloer snel, vakkundig en uiteraard nauwkeurig voor u te plaatsen. 

Oude vloer eruit, nieuwe vloer erin

Huurt u een HomeTeam specialist in om uw nieuwe laminaatvloer te plaatsen, dan wordt uiteraard eerst de oude vloer verwijderd. Vervolgens wordt de ondergrond van de oude vloer gecontroleerd: is deze geschikt voor uw nieuwe vloer? Is dit niet het geval, dan worden de nodige aanpassingen gedaan om de ondergrond geschikt te maken voor uw nieuwe vloer. Is de ondergrond wel goed, dan wordt de nieuwe vloer geplaatst. 

Na het plaatsen van de vloer, wordt de boel goed gecontroleerd. Zo wordt overal gecheckt of de vloer goed ligt, netjes aansluit op de muren en ga zo maar door. De spullen worden opgeruimd, de vloer wordt kort schoongemaakt en voor u het weet kunt u over uw nieuwe vloer lopen.

De voordelen van HomeTeam 

Laat u uw vloer plaatsen door een HomeTeam expert, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste hebben alle HomeTeam specialisten jaren ervaring in hun vak. Dit betekent dat u altijd de garantie heeft op een mooi eindresultaat. Daarnaast werken alle HomeTeam specialisten vakkundig én snel. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er dagen aan uw nieuwe vloer gewerkt wordt, want dit zal zeker niet het geval zijn. 

Ook werken de HomeTeam specialisten voor realistische tarieven. Meer weten over de tarieven die zij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze lage kosten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions