Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloer afwerken 

Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw vloer, bijvoorbeeld omdat de vloerbedekking flink versleten is? Dan kunt u de vloerbedekking opnieuw afwerken. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook veel tijd besparen door deze taak over te laten aan een professional. HomeTeam heeft meerdere professionals in het netwerk die deze taak voor u kunnen overnemen.

Verschillende soorten vloeren afwerken 

De vloerexperts van HomeTeam kunnen verschillende soorten vloeren behandelen. Zij kunnen uw eikenhouten vloerbedekking behandelen, maar zij kunnen uw visgraat ook een flinke beurt geven. Het maakt niet uit wat voor vloerbedekking u heeft en op welke manier u deze vloerbedekking wil laten behandelen, want wij sturen graag een ervaren expert naar u toe.

Wij kunnen uw vloerplanken schuren, om deze vervolgens opnieuw te lakken. Na ons bezoek zien de planken er weer zo goed als nieuw uit. Ook kunt u de planken een andere kleur geven, voor een andere uitstraling.

Vloeren onderhouden, repareren en leggen

Wij kunnen u niet alleen helpen door uw vloer af te werken, maar kunnen ook vloeren onderhouden en repareren. En zoekt u een professional om uw nieuwe vloerbedekking te leggen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloerbedekking prachtig gelegd wordt, in een zo kort mogelijke tijd. 

Zoek een HomeTeam specialist bij u in de buurt 

HomeTeam heeft tientallen vloerexperts voor zich werken. Op onze websites kunt u meer lezen over alle experts in ons netwerk. Door onze website te bekijken, komt u er vanzelf achter welke vloerexpert bij u in de buurt werkzaam is. Deze expert kunt u direct inhuren om uw vloerbedekking te behandelen. Meer weten over een expert op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions