Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden afwerken

Door vlekken, het boren van gaatjes in de muren, vettige kinderhandjes en dergelijke, zien de wanden in uw woning er minder netjes uit. Wilt u hier verandering in brengen? Dan kunt u de muren opnieuw afwerken. U kunt dit zelf doen, maar u kunt ook tijd besparen door een HomeTeam expert in te huren voor deze klus.

De mogelijkheden bij HomeTeam

Huurt u een HomeTeam expert in voor het afwerken van uw muren, dan kiest u helemaal zelf wat er precies moet gebeuren. U kunt uw muren enkel een nieuwe lik verf geven, maar u kunt er ook voor kiezen de muren opnieuw te laten stucen. En wilt u een scheidingswand plaatsen, zodat uw huis een andere indeling krijgt? Dan is dit ook mogelijk.

Weet u niet zo goed wat er moet gebeuren om uw woning een betere uitstraling te geven? Dan geeft onze expert u hier graag advies over. Gaat u akkoord met dit advies, dan gaat de expert direct aan de slag.

Uw muren afgewerkt op hoog niveau

Huurt u een HomeTeam specialist in om uw muren af te laten werken, dan heeft u de garantie dat dit goed gedaan wordt. Onze experts hebben namelijk al jaren ervaring in het vak en nemen de tijd voor het vakkundig behandelen van uw muren. En omdat zij altijd voor aantrekkelijk lage tarieven werken, hoeft u niet veel te investeren in hun dienstverlening.

Uw muren afgewerkt op hoog niveau 

Wilt u een HomeTeam expert inhuren om uw muren te laten behandelen? Neem dan contact met ons op. Ook als u meer wil weten over onze dienstverlening, staan wij voor u klaar. Na het beantwoorden van uw vragen, koppelen wij u indien gewenst graag aan een HomeTeam expert bij u in de buurt.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions