Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden afwerken Hoogeveen

Het is goed de muren in uw huis af en toe een grote beurt te geven. Door uw muren een grote beurt te geven, ziet uw huis er namelijk weer zo goed als nieuw uit. HomeTeam helpt u graag uw muren een grote beurt te geven, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard behandelen wij uw wanden precies zoals u dit wil.

Uw muren opnieuw laten stucen 

U kunt er ten eerste voor kiezen uw muren opnieuw te laten stucen. Zitten er veel gaten in de muren, door boren en door spijkers, dan is dit een goede manier om uw wanden er weer top uit te laten zien. Ook als u een lekkage heeft gehad, komen wij graag bij u langs om de lekkage te verhelpen en vervolgens de muren opnieuw te stucen. Als het stucwerk beschadigd is door de lekkage, is het aanbrengen van een nieuwe stuclaag een must.

Uw muren laten verven

Het is niet altijd nodig uw muren een nieuwe stuclaag te geven: soms is een nieuwe lik verf voldoende om de muren weer te laten stralen. U kunt uw muren in dezelfde kleur laten schilderen als u nu heeft, maar wij kunnen uw interieur ook een make-over geven door de muren een andere kleur verf te geven. Welke kleur dit moet zijn, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

De andere diensten van HomeTeam

HomeTeam is uw bouw-, verbouw- en renovatie-expert. Wij kunnen uw muren afwerken, maar wij kunnen ook uw vloer behandelen, een overkapping plaatsen, de kozijnen schilderen, uw tegelwerk repareren en ga zo maar door. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u snel in contact komen met een HomeTeam expert uit Hoogeveen en omgeving? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions