Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden afwerken Hoogeveen

Het is goed de muren in uw huis af en toe een grote beurt te geven. Door uw muren een grote beurt te geven, ziet uw huis er namelijk weer zo goed als nieuw uit. HomeTeam helpt u graag uw muren een grote beurt te geven, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard behandelen wij uw wanden precies zoals u dit wil.

Uw muren opnieuw laten stucen 

U kunt er ten eerste voor kiezen uw muren opnieuw te laten stucen. Zitten er veel gaten in de muren, door boren en door spijkers, dan is dit een goede manier om uw wanden er weer top uit te laten zien. Ook als u een lekkage heeft gehad, komen wij graag bij u langs om de lekkage te verhelpen en vervolgens de muren opnieuw te stucen. Als het stucwerk beschadigd is door de lekkage, is het aanbrengen van een nieuwe stuclaag een must.

Uw muren laten verven

Het is niet altijd nodig uw muren een nieuwe stuclaag te geven: soms is een nieuwe lik verf voldoende om de muren weer te laten stralen. U kunt uw muren in dezelfde kleur laten schilderen als u nu heeft, maar wij kunnen uw interieur ook een make-over geven door de muren een andere kleur verf te geven. Welke kleur dit moet zijn, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

De andere diensten van HomeTeam

HomeTeam is uw bouw-, verbouw- en renovatie-expert. Wij kunnen uw muren afwerken, maar wij kunnen ook uw vloer behandelen, een overkapping plaatsen, de kozijnen schilderen, uw tegelwerk repareren en ga zo maar door. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u snel in contact komen met een HomeTeam expert uit Hoogeveen en omgeving? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions