Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden afwerken Meppel

Heeft u veel geboord of heeft u veel spijkers opgehangen, dan komen er gaten in de muren. Rookt u in huis, dan verkleuren de muren. Heeft u kleine kinderen, dan is de kans groot dat er vieze vingers en andere vlekken op de muren zitten. Wilt u hier iets aan doen? Dan laat u uw wanden netjes afwerken door een HomeTeam expert. Wij zijn ook actief in uw woonplaats: er lopen diverse HomeTeam specialisten rond in Meppel en omgeving.

Waarom uw wanden laten afwerken?

Door uw muren eens goed te laten behandelen door een HomeTeam expert, zien ze er weer zo goed als nieuw uit. Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar uw muren bepalen zeker de uitstraling van uw interieur. Zien de muren er beschadigd, verkleurd of simpelweg vies uit, dan ziet uw interieur er meteen ook minder mooi uit. Hier kunt u verandering in brengen door de muren een grote beurt te geven.

Kies zelf de gewenste afwerking 

Bij HomeTeam kiest u helemaal zelf wat er aan uw muren moet gebeuren. Zo kunt u ervoor kiezen de muren enkel een nieuwe laag verf te geven, maar kunt u de muren ook opnieuw laten stucen. Zitten er veel gaatjes in de muren, dan is dit de beste optie om uw muren weer te laten stralen. Weet u niet zo goed wat er moet gebeuren om uw muren goed af te werken? Dan geeft onze expert u hier graag advies over.

Gegarandeerd een mooi resultaat bij HomeTeam 

Bij HomeTeam heeft u gegarandeerd een mooi resultaat na het behandelen van uw muren. Wij werken namelijk alleen met ervaren experts, ook in Meppel en omgeving. Heeft u vragen over onze dienstverlening of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions