Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden afwerken Meppel

Heeft u veel geboord of heeft u veel spijkers opgehangen, dan komen er gaten in de muren. Rookt u in huis, dan verkleuren de muren. Heeft u kleine kinderen, dan is de kans groot dat er vieze vingers en andere vlekken op de muren zitten. Wilt u hier iets aan doen? Dan laat u uw wanden netjes afwerken door een HomeTeam expert. Wij zijn ook actief in uw woonplaats: er lopen diverse HomeTeam specialisten rond in Meppel en omgeving.

Waarom uw wanden laten afwerken?

Door uw muren eens goed te laten behandelen door een HomeTeam expert, zien ze er weer zo goed als nieuw uit. Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar uw muren bepalen zeker de uitstraling van uw interieur. Zien de muren er beschadigd, verkleurd of simpelweg vies uit, dan ziet uw interieur er meteen ook minder mooi uit. Hier kunt u verandering in brengen door de muren een grote beurt te geven.

Kies zelf de gewenste afwerking 

Bij HomeTeam kiest u helemaal zelf wat er aan uw muren moet gebeuren. Zo kunt u ervoor kiezen de muren enkel een nieuwe laag verf te geven, maar kunt u de muren ook opnieuw laten stucen. Zitten er veel gaatjes in de muren, dan is dit de beste optie om uw muren weer te laten stralen. Weet u niet zo goed wat er moet gebeuren om uw muren goed af te werken? Dan geeft onze expert u hier graag advies over.

Gegarandeerd een mooi resultaat bij HomeTeam 

Bij HomeTeam heeft u gegarandeerd een mooi resultaat na het behandelen van uw muren. Wij werken namelijk alleen met ervaren experts, ook in Meppel en omgeving. Heeft u vragen over onze dienstverlening of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions