Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden afwerken Steenwijk

Kunnen de muren in uw huis wel een flinke beurt gebruiken? Dan huurt u een HomeTeam specialist in om de wanden vakkundig af te laten werken. U kunt de muren enkel een nieuwe laag verf geven, maar u kunt er ook voor kiezen om de muren opnieuw te laten stucen. Welke afwerking uw muren ook nodig hebben: wij helpen u graag.

Wanden afwerken in verschillende soorten panden

De experts van HomeTeam kunnen de muren in verschillende soorten panden afwerken. Denk hierbij aan nieuwbouwwoningen, maar ook aan monumentale panden. Het maakt niet uit of de muren kaal zijn of hier al drie lagen behang op zitten, want wij kunnen u altijd helpen. En wilt u de muren in uw bedrijfspand een keer laten behandelen? Dan staan onze experts ook voor u klaar.

Een nieuwe muur laten plaatsen

U kunt ook een HomeTeam expert inhuren om een nieuwe muur te laten plaatsen. Wilt u de indeling van uw woning of bedrijfspand veranderen door een scheidingsmuur te laten plaatsen? Dan helpen wij u graag. Voor u het weet, woont of werkt u in een heel ander pand. Niet voor hoge kosten, maar altijd voor een aantrekkelijk laag tarief. Alle HomeTeam specialisten hanteren namelijk realistische tarieven, ook bij het plaatsen van een nieuwe wand.

De ervaren specialisten van HomeTeam

HomeTeam werkt enkel met ervaren en betrouwbare specialisten, ook in Steenwijk en omgeving. Wilt u zeker weten dat u een echte expert inhuurt om uw muren te laten behandelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij koppelen u graag aan een ervaren specialist bij u in de buurt. Meer weten over HomeTeam voor u een afspraak maakt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions